Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
1617
8

Реал Сосьєдад – Вільярреал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 23 лютого о 22:00 за Києвом

Реал Сосьєдад – Вільярреал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

23 лютого на «Реале Арена» пройде матч 26-го туру Прімери, в якому «Реал Сосьєдад» зустрінеться з «Вільярреалом». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Реал Сосьєдад

Клуб зараз розпочав боротьбу за подальше просування у Лізі чемпіонів. Нарешті повернувшись до головного європейського турніру, там іспанці виграли групу, в якій суперником був Інтер. Але на жеребкуванні отримали ПСЖ із других місць уже до 1/8 фіналу. Вже 14 лютого грали в Парижі з Мбаппе та компанією. І, непогано граючи, в результаті пропустили пару голів без відповіді. При цьому на внутрішній арені чуррі-урдін явно не такі гарні, як роком раніше, коли вони залізли на 4-те підсумкове місце - зараз блиснути можна тільки в кубку країни, де вдалося вийти в півфінал - правда, перший поєдинок зі скромною Мальоркою приніс тільки нульову нічию. У Прімері, де є за що боротися (шосте місце аж ніяк не гарантовано), якраз минулого туру грали з бермельонцями. Там вдалося взяти важливу в плані боротьби за вихід до єврокубків перемогу.

Вільярреал

Команда також буде зайнята на міжнародній арені. Але вона у Лізі Європи виграла у своїй групі перше місце, завдяки чому жовтий субмарин пропускає нинішній раунд плей-оф і повернеться лише в 1/8 фіналу, з березня. Це єдиний турнір, у якому підводники добрі. У кубку була зовсім поразка, нехай і по пенальті, Уніоністас де Саламанка, що бовтається на третьому рівні іспанського футболу. Але в Прімері були невдачі з перших турів. Вже кілька разів змінювався тренер, повернувся на посаду Марселіно Гарсія Тораль, що у 2013-2016 роках добре працював. Але і з ним перемог відверто обмаль, і шансів знову вийти в єврокубки практично вже нульові. Ось і з Хетафе закінчили нічиєю 1:1.

Статистика особистих зустрічей

Три з чотирьох останніх очних поєдинки виграли чуррі-урдін. У тому числі вони оформили виїзні 3:0 у грудні.

Прогноз

Букмекери вважають, що тут більше шансів у сторони, що приймає. Чуррі-урдін сильніші, стабільніші й грають вдома - ставимо на сторону, що приймає (коефіцієнт - 1,76).

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, чому Анчелотті скоро посадить Луніна на лаву запасних
Футбол | 30 квітня 2024, 10:06 5
Стало відомо, чому Анчелотті скоро посадить Луніна на лаву запасних

Бельгійський воротар Тібо Куртуа повернувся після травми

Список бомбардирів Ліги чемпіонів 2023/24 після голу Кейна, дубля Вінісіуса
Футбол | 01 травня 2024, 01:30 0
Список бомбардирів Ліги чемпіонів 2023/24 після голу Кейна, дубля Вінісіуса

Гаррі наздогнав Мбаппе (в обох – по 8), але француз ще має грати з «Боруссією Д»

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sres2016
Експрес з кефом 11,52
Запускаю під перегляд вечірній експрес:
Болонья-Верона. Болонья дома напрочуд крута, а Верона, навпаки, безпорадна. Тут Ф1(-1) (кф 2,04); Мец-Ліон. Ліон забиває стабільно, Ляказетт у трійці бомбардирів Ліги1. Тож Ліон ІТБ1 (кф 1,46)Байєр-Майнц. Майнц виставить автобус і більше трьох не дозволить собі пропустити. Відтак П1+ТМ3,5 (кф 2,16);Реал С-Вільяреал. Вілья частенько грає безбашенно і з голами в обидва боки. Хай буде ОЗ (кф 1.88).
Загальний кеф 11,52.
Remark
1:1 підсумок або реал ітб 0.5