Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Рома
22.02.2024 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:1 1 : 1
4 : 2 Серія пенальті Серія пенальті
Ліга Європи
| Оновлено 22 лютого 2024, 21:43
991
0

Рома – Феєнорд. Прогноз і анонс на матч 1/16 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 22 лютого о 22:00 за Києвом

| Оновлено 22 лютого 2024, 21:43
991
0
Рома – Феєнорд. Прогноз і анонс на матч 1/16 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

22 лютого на «Стадіо Олімпіко» пройде матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи, в якому «Рома» зіграє проти «Феєнорда». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Рома

Команда закінчила тривалу, але загалом невдалу (з застереженням про перемогу в Лізі конференцій у 2022-му голі) еру Моурінью. Сеу Жозе пішов не без шуму, але всіх здивувало одне: що від Особливого терпляче чекали на результати аж до середини зими цього року. З одного боку, португальця змінив Де Россі лише як тимчасовий правитель - легенда вовків має довести колектив до літа. Але, з іншого боку, не можна говорити про повний хрест на цьому сезоні. Це у кубку вилетіли в одному з останніх поєдинків за колишнього наставника. У Серії А Даніеле, скориставшись зручним календарем, почав із низки перемог, підтягнувшись до конкурентів (хоча потім вдома поступилися 2:4 Інтеру). Та й у Лізі Європи точно не хочеться закінчити вже у лютому. У Роттердамі, пропустивши в роздягальню, відповіли голом Лукаку й так і закінчили 1:1.

Феєнорд

Клуб минулого сезону нарешті став чемпіоном Нідерландів - у 16-й раз всього в історії, але тільки повторно в цьому столітті (попередня перемога датувалася 2017-м). Наразі підопічні Арне Слота відстали вже на десяток очок від нинішнього лідера, ПСВ. З огляду на те, як мало втрачає конкурент з Ейндховена, шансів зберегти титул дедалі менше. Все більше сил та уваги мають йти на інші турніри. У кубку країни вдалося досягти півфіналу, та й у Лізі чемпіонів у нідерландців був відносно непоганий результат. Гордість Півдня у підсумку програла не лише Атлетико, а й Лаціо, але, взявши пару перемог, випередили на 2 бали Селтік і закінчили третіми у квартеті. У результаті колектив перебрався до Ліги Європи. Там, щоправда, не впустили перемогу над чудово знайомим суперником.

Статистика особистих зустрічей

Сторони грають третій сезон поспіль. Спочатку був фінал Ліги конференцій, мінімально виграний джалороссі. А у квітні, в 1/4 Ліги Європи, нідерландці, здавалося, взяли реванш, перемігши 2:1 - але у матчі-відповіді у Римі господарі влаштували розгром 4:1.

Прогноз

Букмекерські контори закономірно більше вірять у італійців. Але краще підстрахуватися форою 0 (коефіцієнт – 1,615).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.