Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 лютого 2024, 03:49
590
0

БЕЗСМЕРТНИЙ: «У Михавка хороший кругозір, він чудово розуміє гру»

Колишній головний тренер «Львова» розповів про захисника «Динамо»

| Оновлено 22 лютого 2024, 03:49
590
0
БЕЗСМЕРТНИЙ: «У Михавка хороший кругозір, він чудово розуміє гру»
Динамоманія. Тарас Михавко

Колишній головний тренер «Львова» Анатолій Безсмертний розповів про захисника «Динамо» Тараса Михавка, з яким працював у львівському клубі:

«Так, у нас була тоді ситуація з кадровим голодом. Багато хто травмувався, багато хто не відповідав рівню вищої ліги, тому ми вирішили продивитися молоду групу гравців з U-19.

Коли я поїхав подивитись матч U-19 з «Рухом», то зрозумів, що можна підтягувати 6-7 футболістів. Щодо Тараса, то він одразу впав у вічі. По-перше – характер, потім – мислення, швидкість, хороша перша передача, добре читає гру. Дуже скромний, сам по собі хлопець хороший.

Коли грали з «Чорноморцем», на 60–65 хвилині його хапають судоми. Різні ж швидкості. А він мінятися не хоче, хоче грати. У цих молодих хлопців хороше майбутнє.

Ми його в тренувальному процесі ставили лівим захисником, у нього хороша швидкість. Ця позиція може бути теж для нього не чужою. Опорним не ставили, але він добре розуміє гру, можливо, якраз через те, що колись там грав. Правильно ж говорять: «Покажи свій півзахист, і я скажу, яка у тебе команда». У нього кругозір гри дуже хороший.

Всі дані, щоб грати у хороший футбол, у нього є. У «Динамо» хороші тренери, які дадуть йому правильне направлення. А те, що хлопець грати може, це тільки радує. Можливо, дійсно виправдав надії – і все».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.