Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

22.02.2024 19:45 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:3 3 : 2
Мілан Проходить далі
Ліга Європи
|
2034
1

Ренн – Мілан. Прогноз і анонс на матч 1/16 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 22 лютого о 19:45 за Києвом

Ренн – Мілан. Прогноз і анонс на матч 1/16 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

22 лютого на «Стад де ла Рут де Лор'ян» пройде матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи, в якому «Ренн» зіграє проти «Мілана». Поєдинок розпочнеться о 18:45 за європейським часом.

Ренн

Команда так і не змогла не те, що перевершити, але навіть повторити своє недавнє досягнення у вигляді четвертого місця у французькій Лізі 1. Але все-таки зараз червоно-чорні по праву вважаються одним із учасників другого ешелону: не претендують на перше місце, і навіть позицію у трійці, але досить стабільно грають у єврокубках. Ось і зараз, налагодивши справи у внутрішньому чемпіонаті за рахунок зимової вдалої серії, і продовжуючи боротися за кубок (вибили по пенальті Марсель, а потім розгромили на виїзді Сошо), підопічні Жюльєна Стефана змогли непогано проявити себе в Лізі Європи, закінчивши другий у своїй групі. - під Вільярреалом, якому програли вдома 2:3 в останньому турі, але впевнено випередивши решту пари. Але зрештою це вивело на червоно-чорних вже в першому раунді ігор на виліт. На Сан-Сіро фактично нічого не вийшло, поступилися розгромно.

Мілан

Клуб за Стефано Піолі показує хороші, нехай і не дуже стабільні результати. Окремо стоїть довгоочікуване повернення скудетто у 2022-му році. Лідером у Кальчо залишитися не вийшло і близько, і лише покарання Ювентуса допомогло закінчити у наступному розіграші на 4-й позиції – але при цьому у Лізі чемпіонів після 4-го місця у групі у 2021-му команду зупинили лише у півфіналі минулої весни. Наразі було взято лише 3-тє місце, але у складному квартеті. Там обігнали Ньюкасл, але у ПСЖ були трохи кращі додаткові показники при рівності очок та обміну перемогами. Тепер потрібно переключатися на Лігу Європи. І, здавалося б, на ній можна зосередитись: із кубка россонері вилетіли, у Серії А йдуть третіми – особливої інтриги немає. Не дивно, що вдома французам забили 3 голи.

Статистика особистих зустрічей

Минулого тижня команди вперше зіграли між собою.

Прогноз

Букмекерські контори розглядають шанси пари, як рівні. Але тут уже все ясно, так що ставимо на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,84).

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sres2016
Ренн напрочуд вдало грає домашні матчі і потенціал якщо не пройти в наступний раунд, то принаймні взяти в Мілана реванш у французів є. З підстраховкою поставлю  на Ф1(0)    за 2,06.