Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
17077
0

Стало відомо, як Довбик опинився у чемпіонаті Молдови

Нападник «Жирони» в сезоні 2015/16 виступав за «Зорю» Бєльці

Стало відомо, як Довбик опинився у чемпіонаті Молдови
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній спортивний директор молдавської «Зорі» Бєльці Святослав Сирота розповів, як в сезоні 2015/16 до клубу приєднався чинний нападник «Жирони» Артем Довбик:

«До мене, як до спортивного директора, постійно звертались різні представники команд, агенти з різними пропозиціями щодо футболістів. На той час ми досить добре спілкувалися з Євгеном Красніковим, який тоді був спортивним директором «Дніпра».

Він запропонував переглянути Артема. Зателефонував і сказав, що є такий хлопець, який потенційно може стати дуже сильним гравцем. Але на сьогоднішній день ще не тягне дорослу команду і йому треба здійснити перехід з юнацького футболу. Довго він мене не вмовляв. Я сказав: «Ну нехай приїжджає, подивимось». Так Артем і опинився в клубі.

Він приїхав, кремезний хлопець – майже такий, як зараз. Йому тоді було важко серед дорослих. Незважаючи на те, що це Молдова, але дорослі все трохи швидше роблять і жорсткіше, скажімо так. Він не дуже впевнено почував себе. Це і зрозуміло, тому що він приїхав з юнацької команди, а тут – серед мужиків».

Оцініть матеріал
(74)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.