Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 лютого 2024, 18:25
3183
0

Андрій БЛІЗНІЧЕНКО: «Думав, що з працевлаштуванням проблем не виникне»

Досвідчений футболіст шукає нову команду після відходу з Вереса

| Оновлено 20 лютого 2024, 18:25
3183
0
Андрій БЛІЗНІЧЕНКО: «Думав, що з працевлаштуванням проблем не виникне»
НК Верес Рівне. Андрій Блізніченко

Після зміни тренерського штабу в «Вересі» Андрій Блізніченко відразу ж виявився не потрібним рівненській команді, з якою 22 січня 2024 року розірвав контракт за обопільною згодою сторін.

В розмові з кореспондентом Sport.ua 29-річний півзахисник, в активі якого є 74 зіграні матчі та 11 забитих голів в складі збірних України різних вікових груп, розповів, чим займається після того, як покинув «Верес».

– Оскільки, ще виступаючи за «Верес», я залікував всі травми, то думав, що з працевлаштуванням проблем не виникне. Але, схоже, я був налаштований надто оптимістично.

– Пропозицій не надходить?

– Було кілька телефонних розмов з представниками клубів, але після обміну думками, далі справа не рухалася. Зокрема, контактував з директором першолігового ФК «Діназ» Сергієм Стареньким, який говорив, що вишгородська команда зацікавлена в мені, що зі мною зв'яжеться головний тренер Олександр Головко. На цьому поки все.

– Які твої подальші дії?

– Зараз підтримую спортивну форму в Дніпрі. Тренуюся двічі на день з колишніми футболістами «Дніпра». Почуваюся добре. Відганяю від себе думки про завершення кар'єри. Тоді починаю згадувати свої голи, забиті в складі «Дніпра», турецького «Карабюкспора», молдовського «Шерифа», «Вереса» й повертається наснага та переконаність, що свого останнього слова в футболі я ще не сказав.

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.