Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 лютого 2024, 02:50
326
0

Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Рух не братиме кого попало»

Тренер «Руху» – про кадрову політику клубу

| Оновлено 27 лютого 2024, 02:50
326
0
Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Рух не братиме кого попало»
ФК Рух. Віталій Пономарьов

Головний тренер «Руху» Віталій Пономарьов підбив підсумок зимового збору команди і розповів про кадрову політику львів'ян:

«Ми задоволені тими умовами, які були на зборах. Усе, що команда планувала - усе виконали. На думку тренерського штабу «Рух» добре підготовлений до другої частини сезону. Водночас тільки офіційні матчі покажуть, наскільки якісно ми пройшли ці зимові збори та підготувалися.

Я вдячний керівництву «Руху» за те, що знайшли нам якісних суперників у Словенії, і ми провели хороші спаринги з ними. Не факт, що в Туреччині можна було б знайти опонентів, які підходили б нам для того, щоб працювати над своїм ігровим стилем і виконати всю заплановану роботу. Зокрема «Рух» зіграв зі «Штурмом», який є одним із лідерів австрійського футболу та грає в єврокубках, і «Хартбергом», який цього сезону демонструє чудові результати в австрійській Бундеслізі та претендує на вихід у єврокубки. Також ми зіграли з сильними балканськими командами. У них чудові футболісти з якісною школою, а потім ці гравці переходять у європейські клуби і заявляють там про себе.

У клубу є стратегія працювати на довгострокову перспективу. Зараз ми поставили на нашу молодь і, як показала перша частина сезону, не помилилися. В обоймі зараз плюс-мінус 16 осіб, які вже конкурують за місце в складі, але є ще низка гравців, які можуть проявити себе і також грати в основі «Руху».

Клуб підбирає гравців, які підходять під нашу ігрову модель, і ми не хочемо брати гравців, які навіть мають досвід і хороші окремі якості, але не підходять під клубну філософію. Результат отримує команда, а не персоналії. Ті футболісти, які є в моєму розпорядженні, цілком задовольняють мене і тренерський штаб.

Звісно, якщо ми знайдемо гравця, який відповідатиме всім необхідним критеріям, то я тільки «за» те, щоб підписати такого футболіста. Процес селекції є безперервним і клуб постійно шукає можливість підсилити наш склад, але «Рух» не братиме кого попало».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.