Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
3736
2

Інтер – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 20 лютого о 22:00 за Києвом

Інтер – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

20 лютого на «Джузеппе Меацца» пройде перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, у якому «Інтер» зіграє проти «Атлетіко». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Інтер

Команда цього сезону пропустила можливість взяти третій поспіль кубок Італії. На своєму полі чорно-сині програли в екстра-таймі Болоньї. А ось поїздка до Саудівської Аравії зуміли закінчити успіхом, вигравши вкотре вже Суперкубок країни, з перемогами над Лаціо та Наполі. І, головне, зараз як ніколи за Сімоне Індзагі клуб близький до тріумфу в Серії А. Особняком стоїть 1:0 на цьому ж стадіоні проти головного переслідувача, Ювентуса - це дозволило відірватися на комфортну дистанцію. Але чи при цьому італійський гранд так само віддаватиметься повністю боротьбі ще й у Лізі чемпіонів? Все-таки на груповому етапі представник Мілана не особливо виблискував, і, обидва рази зігравши лише внічию з Реалом Сосьєдад, фіналіст-2023 посів лише друге місце у своєму квартеті.

Атлетіко

Клуб проводить непоганий сезон. Не стільки в рамках Прімери, де загалом поки що навіть немає впевненості у звичному фініші у топ-4 – поки що Атлетік наполегливо намагається нав'язати конкуренцію. До речі, баски зіпсували й прогрес у кубку: вийшовши вперше за 7 років до півфіналу, матрацники примудрилися вдома програти гостям із Більбао. У результаті команда тепер буде змушена грати на перемогу у Більбао, причому бажано не мінімальну. Натомість у Лізі чемпіонів був відвертий прогрес: якщо у 2022 році був провал із 4-м місцем у групі, то минулої осені виграли свій квартет. До речі, обійшли якраз представника Італії, Лаціо: втратили перемогу в Римі через гол Проведеля у фінальному штурмі, але впевнено виграли вдома у орлів.

Статистика особистих зустрічей

У 2010 році, в рамках Суперкубку УЄФА, Атлетіко виграв у італійців 2:0. Після цього був лише двобій на літньому Міжнародному кубку чемпіонів, що приніс мінімальну перемогу нерадзуррі.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на перемогу вдома чорно-синіх. Але це перший поєдинок прагматичних суперників, так що варто використовувати парі з тоталом менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,76).

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
"...на перемогу  будинку чорно-синіх" - набір слів🤣🤣
Lulinnha
Помилки в тексті звична справа для сайті де користуються Гугл перекладом... 
І тут те саме... 🤔