Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 лютого 2024, 12:10
577
0

Володимир ЛАПІЦЬКИЙ: «На грі з Поліссям може бути до 1000 уболівальників»

Спортдиректор «Руха» – про допуск глядачів на стадіон

| Оновлено 20 лютого 2024, 12:10
577
0
Володимир ЛАПІЦЬКИЙ: «На грі з Поліссям може бути до 1000 уболівальників»
ФК Рух. Володимир Лапіцький

Спортивний директор львівського «Руха» Володимир Лапіцький розповів про ситуацію з допуском вболівальників на трибуни в другій частині сезону УПЛ.

«В українському футболі було багато розмов про те, що потрібно повернути вболівальників на трибуни. В країні працюють ресторани, торгові центри, заклади дозвілля, тож, звісно, хотілося б, аби можна було піти і на футбол. Водночас і футболістам набагато приємніше, коли є вболівальники. Коли ти граєш при порожніх трибунах – відсутній драйв, адже сама гра і є для глядачів і для цього й працює клуб. Кожен гравець хоче забити гол і бігти не до порожніх трибун, а до людей, які їх підтримують і розділять з ними цю радість.

Нарешті глядачам дозволено відвідувати футбольні матчі. Цієї неділі, 25 лютого, ми зможемо розділити футбольну пристрасть разом з нашими уболівальниками на трибунах під час гри з житомирським «Поліссям». Стадіон може прийняти до 1000 людей, включно з командами, персоналом клубів, офіційними особами та вболівальниками. Квитки вже надійшли у продаж і ми запрошуємо глядачів прийти на матч та підтримати «жовто-чорних».

Рішення про 1000 присутніх осіб на стадіоні озвучило керівництво «Арени Львів», адже саме таку кількість людей можна безпечно прийняти під час матчу. У клубу та працівників стадіону ще є час, аби до матчу врегулювати всі механізми цього процесу. Є клуби та стадіони, які пускатимуть на трибуни більше вболівальників. Втім, представники «Арени Львів» чітко сказали, скільки людей можуть бути присутніми на стадіоні.

Звісно, зараз лютий і прохолодна погода, але думаю, що це не стане на заваді вболівальникам. «Рух» та «Арена Львів» зроблять все можливе, аби люди, які прийдуть на футбол, були у безпеці та розроблять комплекс дій, які потрібно буде виконати у разі оголошення повітряної тривоги. Сподіваюсь, все буде добре і ми будемо раді бачити кожного вболівальника, який прийде на стадіон», – сказав Лапіцький.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна дізналася суперників у відбірковому раунді Євро-2025 U-19
Футбол | 03 травня 2024, 22:23 1
Україна дізналася суперників у відбірковому раунді Євро-2025 U-19

Команда Михайленка потрапила до групи з Нідерландами, Словенією, Казахстаном

Снігур виграла другий титул у сезоні, декласувавши тенісистку без прапора
Теніс | 04 травня 2024, 13:44 11
Снігур виграла другий титул у сезоні, декласувавши тенісистку без прапора

Дар'я стала переможницею змагань у Лопоті

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.