Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
635
0

«Тут не в'язниця». Директор Руха розповів, чи можливі продажі футболістів

Володимир Лапіцький також згадав про зустріч з Унаї Мельгосою

«Тут не в'язниця». Директор Руха розповів, чи можливі продажі футболістів
ФК Рух. Володимир Лапіцький

Спортивний директор львівського «Руха» Володимир Лапіцький розповів, чи можливі продажі футболістів, а також згадав про зустріч з головним тренером молодіжної збірної України Унаї Мельгосою.

– Звичайно, що будуть продажі. Ми нікого тут не тримаємо, тут не в’язниця. Але кожен футболіст має дійти до того рівня, коли ми будемо готові його продати, і він буде готовий їхати.

До нас приїжджав Унаї Мельгоса – головний тренер збірної України U-21. Він розмовляв з Віталієм Пономарьовим, розмовляв зі мною. Йому дуже подобається ставлення наших футболістів, коли вони приїжджають. Окрім порад щодо спортивної складової, над чим їм треба працювати, він порадив нам, щоб ми займалися і вони займалися вивченням іноземних мов. Тому що якщо вони хочуть грати в хорошому європейському чемпіонаті – їм треба це знати. Він також розуміє, що на них є пропозиції, що це футболісти, які, дай Бог, щоб у них все склалося добре і вони надовго не затримаються в цьому чемпіонаті – їм потрібно це для їхнього розвитку.

Клуб для цього теж буде працювати. Напевно, цього року вже будемо, крім їхньої спортивної складової, серйозніше займатися їхнім розвитком. Думаю, що трансфери будуть обов’язково, але на рівні чуток можна багато про що писати.

– Ось ця основа, про яку казав пан Віталій – 16-17 футболістів – вони точно залишаться, чи ще є можливість, що хтось близький до того, щоб покинути клуб? Маю на увазі період до 12 березня.

– Думаю, 99 відсотків, що залишаться. Залишу відсоток на те, що, можливо, хтось запропонує. Залишаться всі футболісти, тому що тренер теж повинен розуміти, з ким він іде в чемпіонат, тому що в нас серйозні матчі попереду, і тренерам потрібно знати, з ким вони йдуть у бій. Тому, скоріше всього, ми нікого продавати більше не будемо. Але це залежить від пропозицій, залежить від того, який це буде чемпіонат, яка команда. Але я думаю, що навряд чи.

Раніше Sport.ua повідомляв, що нападник «Руха» Юрій Климчук був близький до переходу в турецький «Хатайспор».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Евертон без Миколенка розійшовся миром із командою Лутон Таун
Футбол | 04 травня 2024, 00:12 5
Евертон без Миколенка розійшовся миром із командою Лутон Таун

У ірисок забив Домінік Калверт-Льюїн, на що відповів Елайджа Адебайо

Легендарний клуб АПЛ зробив Реалу пропозицію щодо трансферу Луніна
Футбол | 03 травня 2024, 12:33 3
Легендарний клуб АПЛ зробив Реалу пропозицію щодо трансферу Луніна

«Манчестер Юнайтед» націлився на українського воротаря

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.