Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 лютого 2024, 02:30
1295
0

Mаксим ЛОПИРЬОНОК: «Прикро, що співпрацю з ЛНЗ довелося перервати»

Досвідчений футболіст переходить в іншу команду

| Оновлено 27 лютого 2024, 02:30
1295
0
Mаксим ЛОПИРЬОНОК: «Прикро, що співпрацю з ЛНЗ довелося перервати»
ФК ЛНЗ. Максим Лопирьонок

Як стало відомо Sport.ua, сьогодні, 19 лютого, за обопільною згодою сторін захисник Mаксим Лопирьонок та ЛНЗ припинили співпрацю.

У розмові з кореспондентом Sport.ua Mаксим Лопирьонок розповів, з якої причини сталися такі кардинальні зміни в його футбольній кар'єрі:

- Я в ЛНЗ з 6 червня 2021 року, пройшов з командою шлях від Другої ліги до УПЛ. Ніщо не віщувало такого розвитку подій, адже був капітаном команди, користувався авторитетом у вболівальників. Щоправда, певні зміни стосовно до себе відчув після матчу з «Вересом» в 9-му турі чемпіонату УПЛ, коли був вилучений із поля на 51-й хвилині. Головний тренер Олег Дулуб сказав, що я його підвів й більше минулої осені я за черкащан не грав.

У Туреччині на зборах зіграв лише в одному спарингу в першій частині збору – з ФК «Mлада Болеслав», після якого Дулуб повідомив, що більше на мене не розраховує. Я повернувся до Черкас, тренувався з юніорським складом й вів перемовини з клубним керівництвом про розірвання контракту. Оскільки він у мене був до 31 грудня 2025 року, то я розраховував на компенсацію. Сьогодні я став вільним агентом.

Звичайно, прикро, що так сталося, адже я теж зробив певний внесок в переможні виступи цієї команди. Але нічого страшного не сталося, життя продовжується й тепер ось обмірковую, що робити далі…

Продовження футбольної кар'єри? Є кілька пропозицій, найконкретніша – з першолігової «Буковини». Думаю, що в найближчі дні все вирішиться.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.