Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 13 березня 2024, 08:49
775
0

Капітан Лутона розповів, як пережив зупинку серця

Том Лок'єр припустив, що йому доведеться завершити кар'єру

| Оновлено 13 березня 2024, 08:49
775
0
Капітан Лутона розповів, як пережив зупинку серця
Getty Images/Global Images Ukraine. Том Лок'єр

Захисник та капітан «Лутона» Том Лок'єр згадав, як пережив зупинку серця під час матчу.

Інцидент стався 16 грудня 2023 року під час матчу 17-го туру АПЛ із «Борнмутом». На 59-й хвилині 29-річний Лок'єр упав на газон. Лікарі підтвердили, що у футболіста зупинилося серце.

«Я не збираюся брехати, це були важкі кілька місяців. З того часу я шукав відповіді, але не зміг їх знайти. Минулого разу мені здавалося, що я просто прокинувся (Лок'єр знепритомнів у матчі Чемпіоншипу. – Прим), а цього разу я повернувся з небуття.

Паніка посилилася, я був дезорієнтований, не міг говорити, рухатися. Я думав, що міг померти. Я відчував, як мені в руку поставили крапельницю, і це була важка суміш емоцій.

Зрештою я прийшов до тями та зміг говорити й відповідати на запитання. Коли я відчув себе добре, я відчув полегшення від того, що залишився живим. Я буквально помер, але відтоді нічого не розумів.

Чи є шанс знову грати, мені скажуть лікарі, я не збираюся робити нічого всупереч їхніх рекомендацій. Якщо мені не дозволять знову грати, я можу сказати, що був капітаном «Лутона» в Прем'єр-Лізі та забив гол в АПЛ.

Мені дуже пощастило, що в моїй кар'єрі були яскраві моменти. Це те, про що ти мрієш в дитинстві. Я дуже вдячний за те, що залишився живим», – розповів Лок'єр в інтерв'ю Sky Sports.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.