Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
1643
0

Ф'юрі відновив підготовку до бою з Усиком

Британець розповів про це президенту WBC

Ф'юрі відновив підготовку до бою з Усиком
Getty Images/Global Images Ukraine. Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик

Президент WBC Маурісіо Сулейман розповів, що володар пояса WBC у хевівейті Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) вже приступив до тренувань до перенесеного бою проти чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика (21-0, 14 КО).

«Це бокс. Таке трапляється, і я впевнений, що тепер це буде ще більш серйозний бій. Їм обом доводиться терпіти розчарування, стільки жертв, стільки терпіння, стільки роботи, а потім одне розсічення, і все відкладається.

Але вони повернулися в зал. Я розмовляв із Тайсоном кілька днів тому. Він у порядку, він готовий продовжувати, і 18 травня буде одна з найкращих подій в історії боксу.

Це просто загострення пристрастей. На кону стоїть так багато. Бій за абсолютне чемпіонство не проводився 25 років. Це бій, який намагалися провести останні п'ять років. Тепер, коли він майже відбувся, через один маленький інцидент його скасовують. Це був напружений момент, але все буде добре», – сказав Сулейман.

Бій Усика з Ф'юрі перенесено на 18 травня з 17 лютого через розсічення у британця. Для Усика підготували заміну, якщо Ф'юрі знову не вийде на бій

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.