Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 лютого 2024, 15:06
3960
8

Зламав ребра, але міг загинути. Директор Полісся Денисов потрапив у ДТП

На щастя, всі учасники аварії залишилися живими

| Оновлено 17 лютого 2024, 15:06
3960
8
Зламав ребра, але міг загинути. Директор Полісся Денисов потрапив у ДТП
ТК Футбол. Олександр Денисов

Директор житомирського «Полісся» з медіа, маркетингу та спонсорства Олександр Денисов повідомив, що тиждень тому потрапив у серйозну ДТП, яка ледь не коштувала йому життя.

«Тиждень тому я вперше у житті потрапив у ДТП. І одразу в надто важку. Я не знаю, коли і кому такий сценарій пропонують уперше, але з огляду на те, як виглядає після зіткнення машина, розумію, що були й ті, кому такий сценарій пропонували вперше та востаннє.

Це сталося на серпантині в Карпатах. Не найсвіжіший Ніссан із дідом, який поспішав по негайних бізнес-справах у Мукачевому, вилетів з-за фури на мою смугу. Сховатись за фуру він уже не встиг. Вдарився об хвіст вантажівки і той за інерцією підкинув машину в мій бік.

Такий цікавий момент. Думка-блискавка – це точно відбувається зі мною? Можливо, хтось таке пережив. Дякувати Богу, я пережив.

Факт зламаних ребер – найменше з того, що могло статися у випадку, якби я не встиг викрутити кермо, уникаючи лобового зіткнення. Удар прийшовся у мій бік. А далі як повтор голу в якості суперслоу, якісь місцеві малолітні пастухи намагаються відчинити роздавлені двері машини, руки в крові від розбитого скла, парашутом маячить у вікні відпрацьований airbag, якісь люди збираються довкола. Запам'ятав, як хтось, стоячи біля машини, питає в іншого – бл*, він живий, чи все?

А ти дивишся на всіх, озираючись на ноги, руки, не розуміючи, чи ти не відчуваєш болю, бо тобі вже все, чи все ж ти вийшов із найгіршого тільки з тим, що важко дихати, бо дуже болить десь в області ребер.

Може той дід на Ніссані був невипадково на зустрічній смузі. З дідом та його бабкою, до речі, все гаразд. Про всяк випадок кажу. Живі.

Але я хочу побажати кожному з вас відчувати пріоритети та баланс. Життя – це завжди про успіх та амбітність. Але найголовніше – життя це про кохання, коли ви заради когось і той, кого ви любите, так само за вас до кінця. Усім здоров'я», – поділився функціонер на своїй сторінці у Facebook.

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vitaliy Shevchenko
Я аж просльозився...
Анатол Шиманськ
Наш герой! Давайте підтримаємо пораненого донатом!
Одужання і повернення в стрій!
Swimmer
вислiв,один з кращих (схоже найкращий) та вiдвертий, з тих, що вiд нього чув. Мабуть це повинно було трапитись, щоб вiн це зрозумiв. А далi - хай йому щастить. 
Fant24
Может подстроили .Пенисоа лооненко палкин всегда очень плохо отзвались об украинцах и восхваливали януковича и рыгов