Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 18 лютого 2024, 06:48
1653
0

Бернлі – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 17 лютого о 17:00 за Києвом

| Оновлено 18 лютого 2024, 06:48
1653
0
Бернлі – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

17 лютого на «Терф Мур» пройде матч 25-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Бернлі» зіграє проти «Арсенала». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Бернлі

Команда змогла швидко перезавантажитись після закінчення тривалої епохи Шона Дайша, що завершилася вильотом до Чемпіоншипу. Венсан Компані, який повернувся на Туманний Альбіон тепер уже як менеджер, навіть здивував тим, наскільки солідно і впевнено він упорався з першим завданням: повернув своїх нових підопічних до Прем'єр-Ліги. Ось тільки так само безнадійно виглядає колектив уже там. Навіть фактичний дебютант, Лутон, більш боєздатний, а Евертону не заважає йти вище й штраф у 10 очок. Навіть дивно, що бельгійця не знімали до кінця зими, намагаючись виправити ситуацію підписанням новачків у січні - у Челсі, наприклад, орендували Фофана. Втім, щось виходило хіба що з Фулхемом, проти якого набрали 4 очки. В решті останніх поєдинків лише з прямим конкурентом, Лутоном, вдома зіграли 1:1. Намагалися боротися і з Ліверпулем, але тут був дуже сильний суперник, який довів до переможних 3:1.

Арсенал

Клуб серйозно здивував минулого сезону. Тоді колектив, який довго не міг пробитися до четвірки найкращих, став віце-чемпіоном Туманного Альбіону. Після цього було важливо закріпитись на цьому рівні, показати, що це не разовий успіх. Не все виходить, достатньо подивитися на вильоти із кубкових турнірів. Але при цьому англійці вдало повернулися до Ліги чемпіонів, вигравши свою групу та перемогли у Суперкубку УЄФА. А в АПЛ навіть лідирували до Різдва. При цьому 2023 рік закінчився парою невдач, і підопічні Артети знову стали наздоганяючими. І справлялися з цим, зумівши навіть у лютому цілком по справі, хай і не без щастя, обіграти Ліверпуль. А Вест Хем взагалі розгромили несподівано крупно, 6:0.

Статистика особистих зустрічей

У 2020-2021 роках кларетові не програвали тричі поспіль. Та й перед вильотом узяли нічию з лондонським грандом. Але у листопаді каноніри перемогли 3:1.

Прогноз

Букмекерські контори гадають лише про одне: наскільки впевнено виграють Зінченко та компанія? Варто зупинитися на позначці у вигляді фори –1,5 гола (коефіцієнт – 1,94).

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.