Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 17 лютого 2024, 14:34
2224
1

Брентфорд – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 17 лютого о 14:30 за Києвом

| Оновлено 17 лютого 2024, 14:34
2224
1
Брентфорд – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Луїз Діас та Єгор Ярмолюк

17 лютого на «Брентфорд Ком'юніті» пройде матч 25-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Брентфорд» зіграє проти «Ліверпуля». Поєдинок розпочнеться о 14:30 за київським часом.

Брентфорд

Команда проводить вкрай непростий сезон. Очевидно, було простіше як у дебютному розіграші Прем'єр-Лізі, 2021/2022, і особливо у наступному циклі, коли бджілки навіть періодично до зони єврокубків наближалися. Зараз підопічні Томаса Франка явно застрягли в нижній частині таблиці, і добре, що вистачає поки що слабших супротивників. Козирем, що мав допомогти, вважалося завершення тривалої дискваліфікації Тоуні. Айвен і справді почав одразу забивати. Але якщо у прямого конкурента, Ноттінгем Форест, вийшло виграти, то потім були дуже сильні противники, Тоттенхем з Манчестер Сіті, яким програвали. Але після цього, зібравшись, виграли 2:0 на полі Вулверхемптона.

Ліверпуль

Клуб відраховує останні місяці роботи на Енфілді Клоппа. Юрген точно зумів забезпечити піднесення своїх підопічних після невдалого минулого сезону. Але німець хоче залишити Туманний Альбіон із новими трофеями. Його підопічні вважаються фаворитами у Лізі Європи та вже дійшли до фіналу Кубка Ліги, непогано виглядають і в іншому кубковому форматі. Але, головне, до лютого вдалося підійти в статусі одноосібного лідера і в АПЛ. Ось тільки після низки перемог була поразка одному з головних переслідувачів, Арсеналу, за грубої помилки Ван Дейка та Аліссона. Бернлі теж дозволили зрівняти в роздягальню. Але тут дуже слабкий був противник, так що все закінчилося впевненою, 3:1, перемогою фаворита.

Статистика особистих зустрічей

Попередні домашні турніри були вдалими для бджіл. Дебютант восени 2021 року звів матч внічию 3:3, а в січні минулого року навіть обіграв 3:1 червоних. На виїзді вони лише програвали, незмінно сухо. Зараз у першому колі був розгром 3:0.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у господарів. Навряд чи вони проведуть другий сильний поєдинок поспіль – віримо у перемогу гостей (коефіцієнт – 1,6).

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ
Футбол | 27 квітня 2024, 17:25 165
Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ

Підопічні Пушича на класі обіграли команду Дулуба, яка грала досить добре

Джерело: Манчестер Юнайтед вирішив звільнити тен Хага
Футбол | 28 квітня 2024, 10:33 1
Джерело: Манчестер Юнайтед вирішив звільнити тен Хага

«Червоні дияволи» шукатимуть нового тренера

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Swed
Будет весело,  если "могут повторить" 3:1, как в 2023.)