Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 лютого 2024, 04:44
437
0

Рух в останньому спарингу в Словенії розгромив Триглав

В української команди голи забили Дідик, Слюбік, Карабін, Таллес

| Оновлено 22 лютого 2024, 04:44
437
0
Рух в останньому спарингу в Словенії розгромив Триглав
ФК Рух

Заключний спаринг у Словенії львівський «Рух» зіграв проти місцевого «Тріглава».

Три голи «жовто-чорні» забили ще до перерви зусиллями Дідика, Слюбика та Карабіна, а наприкінці другого тайму відзначився Таллес – 4:0 на користь львів’ян у заключному спарингу на зборах у Словенії.

Із перших же хвилин «жовто-чорні» захопили ініціативу. Так, після розіграшу стандарту Дідик намагався переправити м’яч у ближній кут воріт, але воротар впорався з цим ударом. Згодом Руніч продемонстрував чудовий дриблінг на фланзі, ввійшов у штрафний майданчик та викотив на Карабіна, який пробив повз ворота. А на 24-ій хвилині «рухівці» відкрили рахунок у матчі: Карабін на дальній штанзі відгукнувся на подачу з кутового та скинув м’яч на Слюбика і Богдан головою розстріляв ворота словенців.

Дуже швидко «жовто-чорні» змогли подвоїти перевагу – після цікавого розіграшу ауту м’яч опинився у Пастуха, який у боротьбі віддав на Дідика, а Роман влучно пробив. Ще за кілька хвилин «Рух» ледь не повторив той же маневр, але захисники «Тріглава» змогли відбитись. Також Слюбик мав нагоду відзначитись зі штрафного – м’яч після його пострілу розминувся зі стійкою. Втім ще до перерви «жовто-чорні» забили втретє: стрімку атаку та передачу з флангу ударом у дотик завершив Карабін. «Тріглав» зумів відповісти лише спробою дальнього удару, який не склав труднощів для Герети.

В другому таймі «Рух» продовжив контролювати гру і створював небезпеку поблизу володінь «орлів». Притула потужно пробивав з середньої дистанції, але не влучив у ворота. Свій момент мав і Таллес – його удар парирував голкіпер. Згодом дещиці не вистачило Плюману, аби головою переправити м’яч у сітку. Тоді як гравець «Тріглава» знову пробивав здалеку і знову повз ворота. Водночас «Рух» забив ще раз: Плюман продерся крізь кількох захисників та встиг віддати на Таллеса і бразильський легіонер потужним ударом під поперечину встановив остаточний рахунок у матчі – 4:0.

На цьому словенські збори «рухівців» завершуються. «Жовто-чорні» повернуться в Україну, а вже наступного тижня на «Арені Львів» підопічні Віталія Пономарьова зіграють перший матч після відновлення УПЛ. У неділю, 25 лютого, о 18:00 пролунає стартовий свисток у поєдинку з «Поліссям».

Товариський матч

15 лютого 2024 року. Чатеж (Словенія)

«Рух» (Львів, Україна) – «Тріглав» (Крань, Словенія) 4:0 (3:0)

Голи: Слюбик, 24, Дідик, 30, Карабін, 44, Таллес, 80

Рух: Герета, Сич (Руніч, 71), Слюбик, Дідик, Лях, Підгурський (Холод, 61), О. Федор (Притула, 46), Пастух (Таллес, 46), Руніч (Плюман, 46), Квасниця, Карабін

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Реалі дорікнули Луніну за матч з Баварією. Стали відомі причини
Футбол | 02 травня 2024, 15:12 7
У Реалі дорікнули Луніну за матч з Баварією. Стали відомі причини

Український воротар пропустив два голи у півфінальному матчі ЛЧ

Марсель – Аталанта. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Ліги Європи
Футбол | 02 травня 2024, 20:51 0
Марсель – Аталанта. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 2 травня о 22:00 за Києвом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.