Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 15 лютого 2024, 18:37
369
0

Ексхавбек збірної України: «У Марселя перед Шахтарем має місце криза»

Сергій Нагорняк – про першу гру «гірників» з «Марселем» у плейоф Ліги Европи

| Оновлено 15 лютого 2024, 18:37
369
0
Ексхавбек збірної України: «У Марселя перед Шахтарем має місце криза»
ФК Шахтар Донецьк

Колишній півзахисник збірної України Сергій Нагорняк поділився очікуваннями від першої гри 1/16 фіналу Ліги Європи «Шахтар» – «Марсель».

«Вважаю, що «гірники» мають добрі шанси, щоби пройти далі. «Марсель» зараз не вражає, останні матчі команді даються дуже непросто. Востаннє у чемпіонаті підопічні Дженнаро Гаттузо перемагали ще у грудні минулого року. Тут явно має місце якась криза. До того ж «Марсель» завжди прагне потрапити до Ліги чемпіонів, а зараз ці перспективи стають дедалі туманнішими і це явно тисне на команду.

Все залежить від того, як складатиметься гра. Головне, щоб «гірники» відчули гру. Хоча, звичайно, провести 90 хвилин в одному темпі буде дуже складно, але те, що «Шахтар» зможе показати свій гідний рівень футболу, я в цьому не сумніваюся.

Не думаю, що «гірники» побіжать уперед стрімголов. Тим не менш, як номінальні господарі донеччани намагатимуться більше контролювати м'яч, а «Марсель» чекатиме свій шанс, тим більше що в їхньому складі є Обамеянг, який біжить швидше за вітер. Такому форварду не можна давати простору. Він хоч і у віці, але за нього каже досвід виступу у найкращих командах Європи.

«Шахтарю» обов'язково треба перемагати у першому поєдинку? Дуже цього хотілося б, щоб команда відчула більше впевненості. Думаю, «гірників» влаштувала б і мінімальна перемога, хоча б – 1:0», – розповів Нагорняк.

Матч «Шахтар» – «Марсель» почнеться у Гамбурзі сьогодні, 15 лютого, о 19:45 по Києву.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.