Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
1338
0

Отто ВАЛЛІН: «Даю Джошуа вищі шанси на перемогу над Ф'юрі»

Шведський суперважковаговик змінив свою думку після бою з Ентоні

Отто ВАЛЛІН: «Даю Джошуа вищі шанси на перемогу над Ф'юрі»
Getty Images/Global Images Ukraine. Ентоні Джошуа та Отто Валлін

33-річний шведський суперважковаговик Отто Валлін (26-2, 14 KO) висловився щодо потенційного бою між володарем пояса WBC у хевівейті Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) та ексчемпіоном світу Ентоні Джошуа (27-3, 24 KO).

«Це дуже цікавий поєдинок. Мені завжди здавалося, що Ф'юрі досить легко переможе в цьому бою, але зараз потрібно віддати належне Джошуа. Я знаю, що він дуже жорсткий і сильний, до того ж у нього є швидкість. Ентоні – хороший боєць, тому я вважаю, що це буде відмінний бій. Мені важко піти проти Ф'юрі, але Джошуа теж необхідно залишити шанси. Я думаю, що це буде хороший поєдинок. Безумовно, це бій, який ми хочемо побачити.

Мені завжди здавалося, що стиль Джошуа добре підходить Ф'юрі. Але я трохи змінив свою думку. Тепер, коли я провів бій із Джошуа, я даю йому більш високі шанси», – сказав Валлін в інтерв'ю YouTube-каналу iFL TV.

Раніше повідомлялося, що Джошуа може стати запасним бійцем на бій Ф'юрі – Усик.

Зазначимо, що Валлін наприкінці минулого року достроково програв Джошуа в п'ятому раунді. Також Отто бився з Ф'юрі 2019 року, програвши одноголосним рішенням суддів (110-118, 111-117, 112-116). Той поєдинок запам'ятався жахливим розсіченням у британця.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.