Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 лютого 2024, 17:49
487
0

Дмитро ШАСТАЛ: «Перехід у Верес з Полісся – не крок назад»

Півзахисник «Вереса» прокоментував свій перехід у рівненський клуб

| Оновлено 15 лютого 2024, 17:49
487
0
Дмитро ШАСТАЛ: «Перехід у Верес з Полісся – не крок назад»
НК Верес

Півзахисник «Вереса» Дмитро Шастал прокоментував свій перехід у рівненський клуб.

– Дмитре, давай почнемо з твого трансферу з «Полісся» до «Вереса». З твого нещодавнього коментаря ми зрозуміли, що ти не вважаєш переїзд до Рівного кроком назад в кар’єрі. Як прийняла нова команда, які цілі ставиш перед собою у Рівному?

– Все чудово, команда прийняла добре. Працюємо, тут чудова атмосфера. Верес живе однією ціллю, метою, і вона всіх об’єднує. Щодо задач, які ставлю перед собою, то в кінці сезону хочу побачити, що я все правильно зробив та мій крок допоміг всім сторонам угоди.

– Можна сказати, що адаптація тобі тут не треба, адже вже й граєш у контрольних матчах, і забиваєш?

– Так, часу на розкачку не було, адже одразу приступив до роботи. На адаптацію час мені не потрібен. Знаю, так зазвичай всі кажуть, але у моєму випадку так і є.

– «Верес» бореться за виживання. Як оціниш шанси нової команди зберегти прописку в УПЛ?

– Все покаже сезон. До матчів можуть бути тільки роздуми, а прогнози робити не люблю. Зараз хочеться зосередитись на тому, що ми можемо змінити, на що можемо вплинути. Нам необхідно ставити сильнішими та добиватись таких результатів, які допоможуть зберегти прописку в УПЛ.

– Чи не насторожував сам варіант з «Вересом», адже ти перейшов з «Полісся», яке вело боротьбу за чемпіонство та єврокубки, до клубу, у якого задачі значно скромніші?

– Так, зі сторони може здатись, що це крок назад. Але у «Вереса» також є своя задача, яку треба виконати. Люблю подібні виклики у житті. Це дає натхнення працювати й працювати далі. Є мета, а отже треба робити все задля її досягнення. Треба мати більш далекоглядні цілі, навіть, якщо на даному етапі це просто збереження прописки.

– Твій партнер по «Поліссю», а тепер і по «Вересу», Денис Янаков сказав, що пропозицію переїхати до Рівного озвучив Буткевич. А як відбувся твій перехід? Це оренда до кінця сезону?

– Так, оренда до кінця сезону. Дізнався про можливість трансферу від Янакова, який першим мені подзвонив. Мене тоді не було в готелі, де базувалась команда, я приїхав пізніше. До розмови з президентом знав всю інформацію. Тому сюрпризом це не стало. Розумів, що трансфер до «Вереса» – питання майже вирішене.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.