Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 лютого 2024, 19:55
900
0

Максим ГРИСЬО: «Було кілька пропозицій, але від Оболоні найконкретніша»

Футболіст розповів про перехід до «пивоварів»

| Оновлено 15 лютого 2024, 19:55
900
0
Максим ГРИСЬО: «Було кілька пропозицій, але від Оболоні найконкретніша»
ФК Львів. Максим Грисьо

Один із зимових новачків «Оболоні» 27-річний Максим Грисьо в інтерв'ю кореспонденту Sport.ua розповів, чи встиг вже адаптуватися в київській команді:

- З весняною частиною сезону пов'язую великі сподівання. Вірю, що пощастить перервати смугу невдач. Адже минулої осені, підписавши трирічний контракт з «Чорноморцем», не уникнув доволі серйозної травми й на відновлення пішло 1,5 місяці. Під час цієї вимушеної перерви вирішили з одеським клубом розірвати контракт за згодою сторін. Потім міг влаштуватися в «Минаї», але в підсумку мене не влаштували запропоновані фінансові умови. Нічого не залишалося, як у Львові підтримувати спортивну форму з аматорською командою «Куликів-Юність».

- Як виник варіант з «Оболонню»?

- Мій агент вів перемовини відразу з кількома клубами, проте конкретика була саме від «пивоварів». Підписав 1,5-річний контракт. Мене все влаштовує. Після повернення з турецького збору вирішив питання з орендою квартири. Поступово обживаюся в Києві.

- А з адаптацією в «Оболоні» проблем не виникло?

- Про це не могло бути й мови, адже не був знайомий лише з 5-6 новими одноклубниками. З деякими раніше виступали за «Львів» чи просто перетиналися на футбольному полі.

- На якій позиції тебе бачить керманич «Оболоні» Валерій Іващенко?

- Правого захисника. Але при необхідності можу зіграти й на правому фланзі півзахисту.

- Хто твій конкурент?

- Дмитро Нагієв. Вважаю, що гостра конкуренція за місце в стартовому складі допомагає прогресувати. Головне, щоб була користь команді.

- З тих матчів, що зіграв на турецькому зборі, який найбільше запам'ятався?

- З «Дукаджином» (Косово). Відкрив рахунок, зробив результативну передачу Олегу Вишневському. В Туреччині з погодою пощастило, все, що планували - виконали. З ігровою практикою все було гаразд.

- 16 лютого «Оболонь» розпочинає безпосередню підготовку до календарного поєдинку 18 туру УПЛ - з «Чорноморцем». Те, що на черзі зустріч з твоєю попередньою командою, якось стимулює?

- Якщо брати до уваги турнірне становище «Оболоні», то попереду в нас аж 13 фіналів. Тому налаштуванні повинне бути максимальним в кожному матчі. В нас одна мета: зберегти «прописку» в еліті.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.