Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 15 лютого 2024, 09:05
252
0

Дві незабиті пенальті. Гірник-Спорт переграв резервістів Інгульця

У домашньому спарингу в господарів поля дубль оформив Данило Тузенко

| Оновлено 15 лютого 2024, 09:05
252
0
Дві незабиті пенальті. Гірник-Спорт переграв резервістів Інгульця
ФК Гірник-Спорт

«Гірник-Спорт» здобув перемогу в контрольному матчі із юнацької командою «Інгулець» U-19 (3:0). У матчі були два незабиті пенальті та три голи у ворота гостей. Спаринг відбувся на стадіоні «Гірник» у Горішніх Плавнях.

«Гірник-Спорт» вже на початку матчу втілив свою перевагу у гол. У дебюті зустрічі арбітр поєдинку Віталій Токовенко призначив одинадцятиметровий удар. Пробивати пенальті підійшов Данило Тузенко. Спочатку йому не вдалося переграти воротаря, але на добиванні виконавець пенальті все ж таки добив м’яч у сітку воріт (1:0).

Через п’ять хвилин у «гірників» знову з’явився шанс вразити ворота суперника. Виконувати пенальті цього разу підійшов гравець, що перебуває на перегляді, але голкіпер «Інгульця» U-19 знову відбив пенальті. Цього разу він відправив м’яч на кутовий і не дав шансу грати господарям на добиванні.

Втім, до перерви «Гірник-Спорт» все-таки подвоїв рахунок. Богдан Гора пройшов з м’ячем до меж штрафного майданчику суперників і віддав передачу на Данило Тузенка, який ударом із середньої дистанції влучив у ворота (2:0).

Після перерви «гірники» втілили свою ігрову ініціативу лише в один забитий м’яч. У штрафному майданчику передачу від Микити Дудки ударом головою замкнув нігерійський захисник «Гірника-Спорт» Принс.

Перемогою із рахунком 3:0 гравці «Гірника-Спорт» завершили серію контрольних матчів. Другий тренувальний збір у команди завершується у четвер, 15 лютого. Надалі команда продовжить підготовку на наступному зборі, який розпочнеться у понеділок, 19 лютого.

Товариський матч

14 лютого, Горішні Плавні, стадіон Гірник

13:00. Гірник-Спорт – Інгулець» U-19 – 3:0

Голи: Тузенко, 7, 21, Принс, 71.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.