Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
2174
0

Бенфіка – Тулуза. Прогноз і анонс на матч 1/16 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 15 лютого о 22:00 за Києвом

Бенфіка – Тулуза. Прогноз і анонс на матч 1/16 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine. Анхель Ді Марія та Анатолій Трубін

15 лютого на «Ештадіу да Луш» пройде перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи, в якому «Бенфіка» зіграє проти «Тулузи». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Бенфіка

Команда минулого сезону була безумовно найсильнішою в країні - Рогер Шмідт виправдав довіру до себе, вигравши зі своїми підопічних Прімейру після паузи, що затяглася, як для гранда. Заодно португальці в черговий раз зробили крок у плей-оф Ліги чемпіонів, де теж були непогані. Зараз же орли не такі переконливі. Немає безумовного лідерства на внутрішній арені - у Прімейрі триває боротьба зі Спортингом і, менше, Порту, який поступово відстає. А в Кубку Ліги гранд раптом програв Ешторілу за пенальті. Не вдалося втриматись на звичному вже рівні на міжнародній арені. Ледве не дійшло до вильоту вже за підсумками групового етапу Ліги чемпіонів, але, вигравши в останньому турі в Зальцбурзі, вдалося випередити саме Ред Булл і взяти третє місце - а з ним і право продовжити, щоправда, у Лізі Європи.

Тулуза

Клуб став ще одним прикладом того, як можна собі ускладнити картину. Тефесе, отримавши нових власників, повернулися до Ліги 1 країни. І одразу ж примудрилися взяти перший повноцінний трофей у вигляді кубка Франції. Ось тільки автор усіх успіхів, Філіп Монтаньє, був у літнє міжсезоння відправлений додому президентом, Дам'єном Коммолі - його не задовольнило 13-е місце в чемпіонаті. Той зробив ставку на молодого іспанця Карлеса Мартінеса Новеля. Результат очевидний: тупцюючи на місці в чемпіонаті, команда без шансів програла ПСЖ у Суперкубку і, головне, швидко вилетіла з кубка. Там спроба захисту трофею закінчилася поразкою по пенальті Руану з Ліги 3. І лише на міжнародній арені французи хороші. Вони виграли половину з 6 матчів і з 11 очками впевнено пішли до плей-оф, нехай і з 2-го місця під Ліверпулем.

Статистика особистих зустрічей

Португальці та французи вперше зіграють між собою.

Прогноз

Букмекерські контори вірять, що орли все вирішать уже вдома. Можна ставити на їхню перемогу при форі -1,5 гола (коефіцієнт - 2,11).

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мілевський розповів, чи спілкуються вони з Алієвим
Футбол | 01 травня 2024, 15:24 2
Мілевський розповів, чи спілкуються вони з Алієвим

Колишні гравці «Динамо» ще не помирилися

Список бомбардирів Ліги чемпіонів 2023/24 після голу Кейна, дубля Вінісіуса
Футбол | 01 травня 2024, 08:01 2
Список бомбардирів Ліги чемпіонів 2023/24 після голу Кейна, дубля Вінісіуса

Гаррі наздогнав Мбаппе (в обох – по 8), але француз ще має грати з «Боруссією Д»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.