Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 15 лютого 2024, 15:24
7907
3

«Залишається загадкою». В Іспанії розповіли про найкращі якості Луніна

Видання AS присвятило українцю тематичну статтю

| Оновлено 15 лютого 2024, 15:24
7907
3
«Залишається загадкою». В Іспанії розповіли про найкращі якості Луніна
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Лунін

Український голкіпер Андрій Лунін після відмінної гри за «Реал» Мадрид у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти «РБ Лейпциг» (1:0), зробивши 9 сейвів, змусив говорити про себе з новою силою.

Багато хто в Іспанії нарешті побачив, що у «галактікос» є воротар, який анітрохи не гірший за бельгійця Тібо Куртуа.

На ґрунті нового витка інтересу до Луніна видання AS опублікувало статтю, в якій розповіло про якості українця, як на полі, так і за його межами.

«Лунін – хлопець сухий, можна навіть сказати, нудний. І воротар по слідах радянської школи. Нещодавно, коли він катався на велосипеді напередодні фіналу Суперкубка Іспанії, його запитали, в чому полягав ритуал наклеювання ним скотчу на всі пальці. «Тому що я майже все зламав», – лаконічно відповів українець. – У мене були переломи кісток і сухожиль, а це (вказує на стрічку) профілактичне.

Лунін залишається загадкою. У житті Андрія немає того нескінченного середовища, яке є в інших футболістів. Єдине, що має значення в житті Андрія, – це його батько Олексій і його дружина Анастасія Луніна. Про відсутність помпезності українського воротаря ходять легенди. На весіллі пара з'явилася... у спортивних костюмах. Мабуть, єдиний прояв розкоші, який продемонстрував воротар, трапився, коли BMW, спонсор «Реала», поклав перед ним каталог автівок, щоб він міг обрати одну з них, у рамках угоди з клубом. Він обрав максимальну комплектацію – позашляховик вартістю 108 000 євро», – йдеться серед іншого в матеріалі AS.

Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олег Заворотный
Скромность - сестра таланта
turist86
Лунін обрав електрокар за 108 штук, а кілька інших гравців - за 179 штук. Так що він скромніший за них
Vitason
Та ,нормальный он чувак, сейчас момент всей его жизни,поймает свою игру и немного удачи ,то и Куртуа может потеснить,по крайней мере роль Куртуа,как незаменимого вратаря,не выглядит такой явной, тогда и Лунина не за чем будет садить на лавку если все будет хорошо!!