Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 лютого 2024, 20:45
4159
14

Сабо розповів, чи вдасться Шахтарю продати Судакова за 100 млн

Екснаставник «Динамо» не вірить, що у «гірників» вийде виручити таку велику суму

| Оновлено 14 лютого 2024, 20:45
4159
14
Сабо розповів, чи вдасться Шахтарю продати Судакова за 100 млн
Йожеф Сабо

Колишній головний тренер національної збірної України та київського «Динамо» Йожеф Сабо оцінив шанси донецького «Шахтаря» продати свого лідера Георгія Судакова за 100 мільйонів євро.

«Ще дотепер у всіх на слуху трансфер Мудрика до «Челсі». Всі побачили, що це справжня афера! Це гравець, у якого, крім дійсно хорошої швидкості, більше немає жодних якостей. В українській Прем’єр-лізі у нього був простір, де він міг розбігтися, а гравці з команд-суперниць не страхували один одного. Ну, це ж український чемпіонат.

А почав Мудрик грати в АПЛ – і все. В Англії Мудрик такого простору не має. Його манеру гри вже всі вивчили. Він, виявляється, нічого не може, окрім як просто бігати. І вже ж скільки часу пройшло…

Зараз «Шахтар» захотів ще й Судакова продати за 100 мільйонів. Ні, шановні. Такого більше не вийде. Після трансферу Мудрика ніхто в Європі не буде купувати гравця з «Шахтаря» за 100 мільйонів. Якщо хтось дасть 50 мільйонів за Судакова, то це буде добре», – сказав Сабо.

Раніше Сабо оцінив шанси донецького «Шахтаря» в матчах Ліги Європи проти французького «Марселя».

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?
Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3
Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Потенційно договірний матч Металіст – Кремінь. Гравець пройшов поліграф
Футбол | 02 травня 2024, 17:51 15
Потенційно договірний матч Металіст – Кремінь. Гравець пройшов поліграф

Також перевірку пройшли тренер та директор клубу

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Умник
Дед вернулся в семью динамовскую
ALKOSruLKA
Ну, це навіть Сабо очевидно... після кидалова з Мудриком, я б на місці серйозних клубів основну частину суми прописував у вигляді бонусів, а не основного траншу.
Falko
А що, Судакова ще не продали? Він хіба не в Ювентусі? Чи в Наполі? Чи в МанСіті? Чи повсюди частинами. Такий шалений попит, така дитяча клаусула.
Iigor6583
Йожефович  все знає, ходяча енциклопедія 
Андрій Шевченко
ЙоЙо абсолютно правий.
DK1961
Ежик написал о бегущем трансформаторе ровно то, о чем я все время говорю и пишу - мудрик ПОЛНЫЙ НОЛЬ! И (надеюсь) Ребров это все таки поймет и перестанет это чудо ставить в основу.
Severian742
Мудрика підписали не за його гру в УПЛ, а завдяки тому що він дуже добре проявив себе в ЛЧ за Шахтар.То виходить що захисники Селтіка і Лейпцига також давали йому розбігтися бо не вміли страхувати один одного чи як?
Більше немає ніяких якостей окрім швидкості. Ні пасу ніякого ні удару. А як же ідеальні гольові передачі на Судакова і Циганкова за збірну або голи забиті ударами із за меж штрафного майданчика у ворота Селтіка, Дніпра 1, Брайтона в товарняку, збірної Мальти? 
У наш час є більш ніж достатньо статистичних даних щоб селекційний відділ мав змогу оцінити якості гравця і на основі цього клуб міг прийняти рішення чи варто його підписувати.
 А коли клуб який найменше в АПЛ забиває голів після контратак підписує за оверпрайс гравця найсильнішою стороною якого є швидкість то на що вони при цьому розраховують?
Після цього смішно читати як такі експерти щось там розказують про афери. Якщо Боулі любить бездумно скуповувати все що блищить то негативні наслідки таких рішень то це його проблеми. Це називається бачили очі, що купували то тепер їжте хоч повилазьте.
Xvalenok03
Сабо лично будет обзванивать потенциальных покупателей и цену сбивать.
Иначе как понять его?