Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Нідерланди
| Оновлено 14 лютого 2024, 17:07
2042
5

Футболіста спартака засудили до шести років в'язниці в Нідерландах

Квінсі Промеса визнано винним у контрабанді наркотиків

| Оновлено 14 лютого 2024, 17:07
2042
5
Футболіста спартака засудили до шести років в'язниці в Нідерландах
Getty Images/Global Images Ukraine. Квінсі Промес

Суд Амстердама засудив до шести років тюремного ув'язнення футболіста Квінсі Промеса, який з 2021 року виступає в росії за московський «спартак».

32-річного нідерландського хавбека визнали винним у контрабанді 1350 кг кокаїну. Інцидент із контрабандою трапився ще 2020 року в порту бельгійського Антверпена. На той момент Промес ще виступав за амстердамський «Аякс».

Це вже не перший тюремний термін Промеса. Влітку 2023 року його засудили до 18 місяців тюремного ув'язнення через те, що він вдарив двоюрідного брата ножем у ногу під час сімейної вечірки.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Boodya 1209
Достойний претендент на громадянство боліт
Iigor6583
На болотах шок. Як так, контрабандист кокаїном грає за спартак. Але скоріш за все вони йому дадуть своє грамадянство і скажуть "мьІ сваих не бросаем". Пригадується років три тому, МЗС кремлівського злочинного режиму пуйла (лошадь лавров, алкоголічка манька захарова) організовали конрабанду наркотиків з Аргентини. Перевозку тонн наркотиків здійсювали літаком МЗС "няпабєдімой". Бункерний вбивця дав команду "закрьІть дело", а злочинців на чолі лавровим нагородив орденом "за заслуги перед атечеством". В той же час в аеропорту московії знайшли 2 грами якоїсь речовини в волейболістки США і басманний суд засудив її до 8-ми років рашистської буцигарні, яку пізніше обміняли на путінського злодюгу-вбивцю, затриманого в США. Ось таке на путінській московії верховенство права.
Xvalenok03
Вез для личного употребления.
В голандии ведь разрешено употреблять.