Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 14 лютого 2024, 22:52
23375
16

Важке літо. Жирона готується до відходу Циганкова та Довбика

Один з лідерів уже знає, що йде

| Оновлено 14 лютого 2024, 22:52
23375
16
Важке літо. Жирона готується до відходу Циганкова та Довбика
ФК Жирона. Довбик і Циганков

За інформацією AS, «Жирона» точно знає, що влітку команду залишить провідний атакуючий хавбек Савіньо (7+7 у сезоні), який переходить до «Манчестер Сіті». Гравець уже погодив контракт з грандом АПЛ, а офіційно про трансфер можуть оголосити найближчим часом.

Повідомляється, що керівництво «Жирони» готується до дуже складного літа, бо розуміє – за підсумками цього сезону команду залишить ціла низка лідерів.

Окремо виділені Віктор Циганков, Артем Довбик та Алейш Гарсія – у них зовсім мало шансів залишитися в команді.

За Циганковим та Довбиком стежать такі команди, як «Баварія», «Челсі» та «Манчестер Юнайтед». Алейша Гарсію преса сватає до «Барселони».

Незважаючи на те, що частиною клубу володіє Manchester City Group і проблем з фінансами немає, менеджмент хоче максимально заробити на успішному сезоні.

До призових за ймовірний вихід до Ліги чемпіонів мають додатись трансфери лідерів. При цьому контракти Циганкова та Довбика завершуються лише у 2027 та 2028 роках відповідно, тому жодних знижок «Жирона» робити не збирається.

У нинішньому сезоні Віктор забив 4 голи і зробив 3 асисти, а у Артема 14 голів та 6 результативних передач.

Іван Зінченко Джерело: AS
Оцініть матеріал
(139)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vbrjkf
Це той випадок, коли бабло перемагає спортивну складову. Жироні і нафіг не потрібна ЛЧ, типу - " я так, тільки потусуюсь..."
GloryUkraine
Почнемо з того, що Жироні просто вдався цей сезон і на багато іх вже не вистачить. Власники команди не готові для того, що команда буде серед топів, просто фінансово не потягнуть і тому для них найкращий варіант це розпродати лідерів зараз, на піку та заробити хороші гроші. 
Sheva19
Только не в Челси .
Виктор Войцеховский
Сейчас в Жироне вкладываются во все виды спорта и есть там желание построить серьезную команду. Думаю лидеров раньше зимы они точно не отпустят.
Fant24
Просто люди все життя змагаються за те щоб залишитися в Ла Лізі .Їх перші місця цікавлять 
anacreon
Чесно кажучи, сумніваюсь, що Циганков кудись піде. По-перше він надто нестабільний. Як бачимо стало багато провальних матчів, де він ніяких. І Савіо та Коуту повністю можуть затьмарити і віддати передачі. А в топ-клубах так не можна. Тому там навряд чи буде черга.По-друге - Жироні доведеться багато відвалити Динамо за продаж. То який сенс. Втратити хорошого гравця і заробити мало. Або залишити собі цього гравця, аби допомагав команді. Вони цілком можуть відмовитися продавати за якісь 15-20 мільйонів.  А більше там навряд чи хтось дасть. Ще і враховуючи травматичність.
Савіо теж, до речі, нестабільний. Або літає і забиває. Або ніякий. І команда не може забити і втрачає очки. Рано Савіо в топ-клуб.
Xvalenok03
Лето скоро. Увидим.
naverland
Не думаю что они уйдут.