Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
2288
0

Хворий на рак Ерікссон стане тренером Ліверпуля. Відомо, в якому матчі

Благодійний поєдинок пройде 23 березня на «Енфілді»

Хворий на рак Ерікссон стане тренером Ліверпуля. Відомо, в якому матчі
Getty Images/Global Images Ukraine. Свен-Йоран Ерікссон

Шведський тренер Свен-Йоран Ерікссон, у якого діагностували рак останньої стадії, увійде до тренерського штабу легенд «Ліверпуля» у благодійному матчі з легендами «Аякса».

«Футбольний клуб «Ліверпуль» радий підтвердити, що Свен-Йоран Ерікссон увійде до тренерського штабу команди легенд «Ліверпуля» на матч проти легенд «Аякса», який пройде на «Енфілді» 23 березня.

Колишній тренер збірної Англії приєднається до команди великих гравців «Ліверпуля», включаючи Іана Раша, Джона Барнса та Джона Олдріджа на щорічному благодійному матчі фонду «Ліверпуля».

Усі, хто пов'язаний із клубом та фондом, з нетерпінням чекають на можливість тепло привітати вболівальника «Ліверпуля» Свена-Йорана та його родину на «Енфілді» – і побачити його у цей день на тренерській лаві.

Уже відома перша група гравців, до якої входять герой стамбульського фіналу Єжи Дудек та його колега по воротарській позиції Сандер Вестервелд, захисники Мартін Шкртел, Фабіо Ауреліо та Грегорі Віньяль, а Джібріль Сіссе буде одним із нападників поруч із ексфорвардом Раяном Бабелем, який зіграє за обидві команди.

Сто відсотків коштів, одержаних від проведення матчу, підуть на підтримку роботи фонду «Ліверпуля» та його партнерів», – йдеться в заяві «мерсісайдців».

Нагадаємо, що Ерікссон нещодавно заявив про те, що завжди мріяв тренувати «Ліверпуль», будучи вболівальником клубу, і наставник «червоних» Юрген Клопп запропонував Свену-Йорану стати головним тренером команди в одному з матчів.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.