Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 лютого 2024, 17:46
1995
9

Романо підтвердив. У контракті Судакова є клаусула в розмірі 150 млн

Клаусула діятиме вже найближчого літа

| Оновлено 13 лютого 2024, 17:46
1995
9
Романо підтвердив. У контракті Судакова є клаусула в розмірі 150 млн
ФК Шахтар Донецьк. Георгій Судаков

Авторитетний інсайдер Фабріціо Романо підтвердив інформацію про те, що в новому контракті Георгія Судакова з «Шахтарем» є клаусула в розмірі 150 мільйонів євро. Вона діятиме вже під час наступного літнього трансферного вікна.

Також Романо підтвердив, що під час січневого трансферного вікна «Шахтар» відхилив кілька пропозицій щодо Судакова на суму в 35 – 40 мільйонів євро.

Нагадаємо, одразу після продовження контракту із Судаковим 1 лютого генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін натякнув на наявність у контракті суми відступних у розмірі 150 мільйонів євро. Однак пізніше український журналіст Віктор Вацко заявив, що жодної клаусули в контракті хавбека не прописано.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
samird
Звісно були пропозиції по 40 мільйонів. У Палкіна навіть є копії листів Богдана Хмельницького та факси від австрійського генштабу, де це прямо підтверджується. Хоча, якщо мова йде про 15-20 мільйонів "живими" грошима та стільки ж бонусами (якщо заграє), я б ще теоретично міг повірити. 
Gargantua
Романо явно на зарплате у Палкина.
подыгрывает в раскрутке ажиотажа
Перець
Об сосну йобнулись , притому двічі
introvert
Ідіотизм з боку гравця, якщо так. Хоча, якщо людина має фінансові апетити, але не має спортивних амбіцій...
Андрій Шевченко
Цей дегенерат мудаков і 1,5 не коштує.
AleksDnipro
Присутній ідіотизм з боку керівництва клубу. Відмовитися від пропозиції в 40 мільйонів — це великий ризик. Вони сподіватимуться продати Судакова за 70 мільйонів, як колись Мудрика. Але важливо розуміти, що:
1. Європейські ТОП-клуби (Челсі не є ТОП-клубом, але все ж таки) тепер з побоюванням ставитимуться до придбання футболістів із Шахтаря, є невдалий приклад Мудрика. 
2. Навряд чи хтось заплатить більше 40 мільйонів за гравця, який має статистику в УПЛ 2+0. Однією перемогою в УПЛ не обмежишся. Має бути поставлена ​​мета — вихід у фінал ЛЄ, і, відповідно, Судаков має про себе заявити, як найкращий футболіст ЛЄ цього сезону. Тоді вже можна думати про 70 мільйонів, поки це виглядає фантастично.
GloryUkraine
І тут раз, у Чеслі зносить дах.😂😂😂
Нехай щастить
Хотіти не шкідливо,одне мені цікаве в цій статті
-----------------
 1 лютого генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін натякнув на наявність у контракті суми відступних у розмірі 150 мільйонів євро. Однак пізніше український журналіст Віктор Вацко заявив, що жодної клаусули в контракті хавбека не прописано.
---------------------
У мене питання:- Вацко справді журналіст чи віце-президент Шахтаря?