Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 13 лютого 2024, 13:43
536
0

Рой ХОДЖСОН: «Впевнений, що Крістал Пелас залишиться в АПЛ»

Тренер прокоментував поразку від «Челсі»

| Оновлено 13 лютого 2024, 13:43
536
0
Рой ХОДЖСОН: «Впевнений, що Крістал Пелас залишиться в АПЛ»
Getty Images/Global Images Ukraine. Рой Ходжсон

Головний тренер «Крістал Пелас» Рой Ходжсон прокоментував поразку своєї команди (1:3) в матчі проти «Челсі» в 24 турі АПЛ.

«У нас була шанси в другому таймі, і вони не знищили нас. Ви знаєте, з якістю гравців, які вони мають, це було важке завдання в обороні, але я вважаю, що наші гравці встояли і захищалися так добре, як могли. Мені їх дуже шкода, тому що повернутися додому і спати з цією поразкою буде дуже важко для всіх.

Вболівальники були дуже хорошими. Вони, мабуть, розбиті, тому що, як і я, на 85-й хвилині я не думав, що ми програємо цю гру. Я думав, що ми принаймні здобудемо очко.

Я впевнений, що ми зможемо залишитися в АПЛ. Але на даний момент ми граємо без трьох-чотирьох наших найдосвідченіших і якісних гравців, і вони не вийдуть на поле до кінця сезону.

Мене не хвилює те, що ми вилетимо. Враховуючи, як гравці грали сьогодні ввечері, якщо додати до цього якість, я не думаю, що нам потрібно надто турбуватися про виліт. Ми не задоволені поразкою, але я вірю у команду та гравців і вірю, що вони витягнуть нас вперед.

З огляду на те, які були вболівальники, здається, вони думали так само. Їхня підтримка була справді хорошою. Ми певною мірою вистрілили собі в ногу.. Гадаю, ми оцінили рахунок 1:1. Третій гол для них став переможним.

Я можу тільки сподіватися, що вболівальники налаштовані бути реалістами. У нас є проблеми з травмами, і у нас є кілька молодих гравців, які дебютують і знаходять свій шлях у грі. Я хотів би думати, що вони враховують ці речі. Залишилося ще 14 матчів у сезоні. Я не знаю, яким буде ставлення вболівальників», – сказав Ходжсон.

Сергій Рип'юк Джерело: BBC
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.