Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
3571
0

Голкіпер РБ Лейпциг назвав сильну якість Луніна перед матчем ЛЧ із Реалом

Петер Гулачі провів прес-конференцію напередодні поєдинку проти королівського клубу

Голкіпер РБ Лейпциг назвав сильну якість Луніна перед матчем ЛЧ із Реалом
УЄФА. Петер Гулачі

13 лютого відбудеться перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між командами «РБ Лейпциг» та «Реал» Мадрид. Поєдинок пройде на стадіоні «Ред Булл Арена» у Німеччині. Час початку зустрічі – 22:00 за Києвом.

12 лютого 33-річний голкіпер німецького клубу Петер Гулачі провів прес-конференцію, на якій йому поставили одне з питань про українського воротаря «вершкових» Андрія Луніна:

«Лунін? Я знаю, що бачив за останні кілька тижнів: він був другим номером, а після травми Куртуа на поле вийшов Кепа, але коли він [Кепа] отримав травму, грав Лунін.

Він добре грає при виходах віч-на-віч. Він має якісний рівень. Він повноцінний воротар, з ним треба грати [буде непросто – ред.]», – сказав Гулачі.

Також Гулачі відзначив і інших гравців «Реала»:

«Ми знаємо про індивідуальні якості Мадрида. Вінісіус Жуніор провів фантастичну гру у вихідні, є ще Родріго; ми можемо назвати кожного. У центрі поля вони мають багато відмінного рівня. Незважаючи на відсутність Беллінгема, вони мають сильну атаку, і ми не можемо зосередитися тільки на одному гравці.

Я дуже радий, що можу знову грати [після травми], грати у Лізі чемпіонів. Це особлива подія для всіх гравців. Ці останні тижні були дуже важкі; 2024 ми почали не дуже добре, але ми переживемо цей період, і я нарешті зможу грати. Я хочу підтримати команду своєю якістю і збираюся віддати всі сили на полі, щоб досягти гарного результату», – цитує слова Гулачі офіційний сайт УЄФА.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.