Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 12 лютого 2024, 18:30
1564
6

«Він став грати гірше». Сабо розкритикував гру Маліновського в Дженоа

Колишній тренер збірної України незадоволений виступами півзахисника

| Оновлено 12 лютого 2024, 18:30
1564
6
«Він став грати гірше». Сабо розкритикував гру Маліновського в Дженоа
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній головний тренер збірної України Йожеф Сабо розкритикував гру українського півзахисника італійського «Дженоа» Руслана Маліновського.

– Йожефе Йожефовичу, як оціните гол Маліновського «Аталанті»?

– Руслан забив свій коронний гол із лівої з дальньої дистанції. Що сказати, виконав він добре, у воротаря не було шансів.

– Маліновський забив 3-й гол у 23-х матчах за «Дженоа». Також на його рахунку 2 асисти. Це хороший показник для нього?

– У нього дуже маленька результативність. Це не йде в жодне порівняння з «Аталантою», де він ставав найкращим асистентом Серії А, забиваючи за сезон вісім м'ячів. А переходи Маліновського з однієї команди в іншу – спочатку «Марсель», тепер «Дженоа» – не дуже добре позначаються на ньому. Це особливо прикро, тому що Руслан хороший, працездатний і розумненький футболіст.

– «Дженоа» – це команда його рівня?

– Звичайно, ні. Це посередня команда без амбіцій. Маліновський однозначно знизив свою планку, перейшовши в «Дженоа». Він став гірше грати, не завжди навіть в основу потрапляє. І це у 12-й команді в турнірній таблиці Серії А!

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Octopus
Если бы у Дженоа не было амбиций, они бы не затаривались в январе на сумму большую, чем скупился Ювентус, Милан или Рома. Джилардино пока слабенький как тренер, но он учится, вполне может еще вырасти.
odiniznashih
Нормально он играет, просто в этой команде у него другие задачи.
А Йожик и специалист так себе, да и маразм уже.
Умник
Смешно. Серия а, где 20 команда это топ 3 команд упл.
samird
Він і в Марсель пішов, бо дуже здав, і перестав потрапляти в основу Аталанти. А в Гасперіні повільні не грають. І це дуже дивно в його віці. Мав ще роки 2-3 грати на рівні. Тут або проблеми зі здоровʼям, або відчутно знизив вимоги до себе. 
vruthiy-112
Йожефович,  а ось Маліновського чіпати не треба,  для цього є молодий Мудрик.!!!
anacreon
Але реальність така, що Малиновський здав в результативності. Причому не зрозуміло, чого, маючи такий удар  - він не намагаєтсья забити кожного матчу, шукаючи постійно позицію для удару. Його голи вийшли випадкові. Біг біля штрафної, м'яч прикотився і запустив.При цьому за матч купа ситуаціїй, коли йому прямо кричи: "Та біжи і проси м'яч біля штрафної і бий". Нє, буде там десь бігати на місці опорника.
Гасперіні саме якраз і добре зробив, що перевів його майже під напад і вимагав голів. Це і було розквітом Руслана в Серії А. А потім перестав бити і виявилося, що нічого в нього більше і нема. Вже навіть передачі не робить.