Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 лютого 2024, 07:25
1788
3

ФОТО. Динамо провело насичені тренування перед двома спарингами

Кияни за два дні зіграють проти латвійського РФШ та Динамо Тбілісі

| Оновлено 12 лютого 2024, 07:25
1788
3
ФОТО. Динамо провело насичені тренування перед двома спарингами
ФК Динамо

Завершився третій тиждень перебування «Динамо» на зимових тренувальних зборах у Туреччині.

У неділю, 11 лютого, у першої команди було два тренування на полі. У розпорядженні команди віднедавна є одразу два тренувальних поля поблизу готелю; на одному команда тренується, на іншому проводитиме спаринги у найближчі дні.

Ранкове заняття пройшло під акомпанемент дощу, який втім не завадив динамівцям виконати багато ігрових вправ. А почався тренувальний день з інтенсивної розминки, під час якої гравці виконали бігові вправи на частоту, а також позмагалися у форматі естафети, де їм довелося задіяти не лише вибухову швидкість, а і швидкість прийняття рішень, реакцію.

Під час основної частини заняття «біло-сині» працювали над утриманням м’яча та пресингом у квадратах, відпрацьовували взаємодію під час оборони та атаки, зі швидким переходом з однієї половини поля на іншу, а найцікавішою була вправа, під час якої дві команди змагалися у грі на четверо стандартних воріт – при цьому одночасно у грі були задіяні усі чотири голкіпери першої команди.

Під час вечірнього тренування команда працювала над якістю передач, тактикою, моделюванням ігрових ситуацій та завершенням атак. Як ранковому, так і вечірньому тренуванню передувало тривале теоретичне заняття, під час якого тренерський штаб на чолі з Олександром Шовковським розбирав помилки, яких гравці припускалися у попередніх іграх.

У понеділок, 12 лютого, та вівторок, 13 лютого, «біло-сині» проведуть чергові два контрольних матчі – проти ризького «РФШ» та тбіліського «Динамо». Ще два спаринги заплановані на заключні дні збору, тож менше ніж за тиждень динамівці зіграють чотири гри перед поверненням до України.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sheva19
К отбору лиги конференций готовятьса