Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
1809
1

Мілан – Наполі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 11 лютого о 21:45 за Києвом

Мілан – Наполі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

11 лютого на «Сан-Сіро» пройде матч 24-го туру Серії А, в якому «Мілан» зіграє проти «Наполі». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Мілан

Команда цього сезону не виконала першого завдання. Керівництво не приховувало, що вимагало від Стефано Піолі виходу до плей-оф Ліги чемпіонів. Але червоно-чорні мали дуже серйозну компанію, з Боруссії, ПСЖ і Ньюкасла, і італійці змогли випередити лише англійців. Тепер півфіналіст минулого циклу продовжить виступ у Лізі Європи. Але, по-перше, він вважається явним фаворитом. По-друге, россонері хороші на внутрішній арені. Вони вибили Кальярі та Аталанту у кубку, пройшовши вже у півфінал. Але, головне, гранд впевнено йде на третій позиції у поточній турнірній таблиці Серії А – помітно відставши від пари лідерів в особі Ювентуса з Інтером, але при цьому вийшло відірватися від усіх переслідувачів. Непросто було з Фрозіноне, але зрештою вдалося виграти 3:2.

Наполі

Клуб став головним розчаруванням цього футбольного сезону в Італії. Особливо на тлі того бенефісу, що влаштували Хвіча та компанія у 2022/2023. Втім, партенопеї почали здуватись ще до оформлення скудетто, вже рік тому. Спаллетті, що зрозумів це, пішов на піку, і багато в чому весь негатив зібрав його наступник, Руді Гарсія. Він не допрацював і до кінця осені, після чого до Неаполя повернувся Мадзаррі. Вальтер мало що досяг поки що, при ньому падіння тільки посилилося. Так, італійці вийшли у плей-оф Ліги чемпіонів і гідно виглядали у Суперкубку, поступившись лише у фіналі мінімально безумовному фавориту, Інтеру. Але також були 0:4 у кубку вдома з Фрозіноне, та й у Серії А поразок за цього тренера було більше, ніж перемог. Навіть Вероні вдома поступалися, але автогол та пізній м'яч Хвічі оформили вольові 2:1.

Статистика особистих зустрічей

6 разів поспіль у Серії А суперники перемагали один одного на вильоті. А в Лізі чемпіонів трохи сильнішими виявилися минулої весни червоно-чорні - 1:0 на Сан-Сіро, 1:1 у Неаполі. Знову нічия, але 2:2, була на Сан-Паоло у жовтні.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом россонері, і з ними залишається погодитись. Тут ставимо на перемогу сторони, що приймає (коефіцієнт - 1,92).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хто зіграє зі Свьонтек? Визначено першу пару 1/2 фіналу турніру в Мадриді
Теніс | 30 квітня 2024, 22:45 0
Хто зіграє зі Свьонтек? Визначено першу пару 1/2 фіналу турніру в Мадриді

Медісон Кіз виграла у Онс Жабер у чвертьфіналі тисячника у столиці Іспанії

По-крупному і без напруги. Динамо в Києві розгромило Верес
Футбол | 01 травня 2024, 17:27 163
По-крупному і без напруги. Динамо в Києві розгромило Верес

Команда провели на «Лобановського» відкладений матч 5-го туру УПЛ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
Мілан має один з кращих складів в Європі! Однак, тренер ще не знайшов можливості додати стабільності у грі.