Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1214
1

Вест Хем – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонат Англії

Поєдинок відбудеться 11 лютого о 16:00 за Києвом

Вест Хем – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонат Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

11 лютого на «Лондон Стедіум» пройде матч 24-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Вест Хем» зіграє проти «Арсенала». Поєдинок розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Вест Хем

Команда минулого сезону, відверто не блискуча в АПЛ, змогла реабілітуватися закономірною, дуже солідною та гідною перемогою у Лізі конференцій. Наразі молотобійці знову гарні на міжнародній арені. Вони достроково виграли перше місце у своїй групі вже Ліги Європи, і тепер стартують у плей-оф пізніше. При цьому підопічні Мойєса вже залишили інші турніри. Вони отримали 1:5 у Кубку Ліги від Ліверпуля, а в кубку все закінчилося 0:1 у переграванні із середняком Чемпіоншипу, Брістоль Сіті. Ця невдача припала на спад і в Прем'єр-Лізі, коли були тільки нічиї з Брайтоном, Шеффілд Юнайтед та Борнмутом. Минулої неділі провели поєдинок на полі МЮ - і розгромно, 0:3, поступилися.

Арсенал

Клуб минулого сезону зміг нарешті продемонструвати відчутний результат у Прем'єр-Лізі. До кінця конкурувати з Манчестер Сіті зрештою так і не вийшло через низку невдач навесні. Але при цьому фінішували на другому місці – такого не було з часів Венгера. Тепер треба було показати, що це не одноразовий сплеск, а вихід на новий рівень. Зінченко та компанія виграли Суперкубок країни і чудово повернулися до Ліги чемпіонів, впевнено вигравши свою групу. Щоправда, були невдачі у обох англійських кубках. Але це компенсували гарною грою в АПЛ, де вдалося виграти перше коло. Але стабільності хлопцям Артети не вистачає, і кілька болючих поразок відкинули столичний клуб за спину конкурентів. Але минулого туру виграли у Ліверпуля 3:1.

Статистика особистих зустрічей

У канонірів було 6 перемог за єдиної нічиєї. Але спочатку у квітні минулого року хаммерс взяли нічию, а потім двічі, у кубку та чемпіонаті, обігравали канонірів.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у молотобійців. Вони зараз не у формі, і такого суперника Зінченко та компанія обіграють за фори -1 гол (коефіцієнт - 1,89).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BARA.bass
После победы над Ливером я думаю и в этом матче должно быть 3 очка, хотя Арсенал дома и в гостях это разные команды.