Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 11 лютого 2024, 11:35
20005
205

Королівський урок. Реал знищив Жирону

Лунін не пропустив. Циганков і Довбик не дограли матч до кінця

| Оновлено 11 лютого 2024, 11:35
20005
205
Королівський урок. Реал знищив Жирону
twitter.com/realmadrid

У суботу, 10 лютого, у центральному матчі 24-го туру чемпіонату Іспанії з футболу зустрілися мадридський «Реал» та каталонська «Жирона». Поєдинок на стадіоні «Сантьяго Бернабеу» у Мадриді завершився перемогою господарів поля.

Лунін після вдалих дій у матчі минулого туру проти мадридського «Атлетіко» прогнозовано вийшов в основному складі «Реала». Це вже четвертий поспіль матч Андрія, коли він виграє конкуренцію в Кепи Аррісабалаги за місце у «старті».

Також з перших хвилин на полі з’явився нападник «Жирони» Артем Довбик, який пропустив матч 23-го туру Ла Ліги проти «Реал Сосьєдад». Були побоювання, що українець може вибути з гри на тривалий період. На щастя, негативні прогнози не справдилися. Після останніх тестів стало зрозуміло, що розриву меніска в Артема немає, ба більше, Довбик перестав відчувати дискомфорт у цій області.

«Реал» втратив перед матчем усіх центральних захисників, які були у заявці на Прімеру. Карвахаль і Чуамені грали сьогодні у центрі оборони. Були проблеми і у «Жирони». З різних причин не змогли зіграти Тоні Вілья, Давід Лопес, Еррера та Блінд.

twitter.com/realmadrid

Мабуть, усі плани на матч команди Довбика і Циганкова зруйнував швидкий гол господарів. Вже на 6-й хвилині Вінісіус з лівого флангу наблизився до штрафного майданчика та пробив у дальній кут. Через хвилину Довбик мав можливість відповісти голом на гол, але захисник заблокував його удар з меж штрафного майданчика. Майже через півгодини «Реал» забив вдруге. Вінісіус віддав класний пас на Беллінгема, той на швидкості обіграв голкіпера, який забарився з виходом, та пробив у порожні ворота. У другому таймі «галактікос» швидко добили суперника, забивши два голи. Відзначилися Беллінгем, який зіграв на добивання після удару Вінісіуса, та Родріго, який увійшов до штрафного майданчика й сильно пробив у кут воріт.

«Жирона» майже весь ігровий час (за винятком кількох нетривалих відрізків) не була схожа на себе. Футболісти дуже мало рухалися без м’яча, через що не могли подолати оборону «Реала». До речі, відсутність центральних захисників жодним чином не вплинула на гру господарів поля в обороні. Підопічні Анчелотті дуже надійно зіграли у захисті, не дозволивши гостям створити жодного небезпечного моменту. Лунін у тих небагатьох моментах, коли йому довелося вступити в гру, діяв впевнено. Щоправда, пару разів віддав неточні передачі – м’яч після них вилітав за межі поля.

Українці у складі «Жирони» нічим не відзначилися. Циганков був майже непомітним, власне кажучи, як і вся команда. Довбик кілька разів отримав м’яч у штрафному майданчику, але жодного разу не зміг пробити в площину воріт. Ще в одному епізоді Артем помилився під час швидкої атаки своєї команди: на підступах до штрафного майданчика віддав неточну передачу.

twitter.com/realmadrid

«Реал» сьогодні виглядав дуже солідно. По ходу матчу складалося враження, що грають не перша та друга команди турнірної таблиці, а беззаперечний лідер і команда з «підвалу». Класний матч провів Вінісіус, який відзначився і голом, і результативними передачами. Беллінгем, Родріго, Кроос повністю виграли центр поля. Перші двоє завдали результативних ударів, а німець віддавав дуже якісні середні та дальні передачі.

Прімера. 24-й тур.

«Реал» – «Жирона» – 4:0

Голи: Вінісіус (6), Беллінгем (35, 54), Родріго (61).

На 90+1 хвилині Хоселу не реалізував пенальті (штанга).

Попередження: Менді (76) - Хуанпе (21), Ян Коуту (68).

«Реал»: Лунін, Лукас, Чуамені, Карвахаль, Менді (Фран Гарсія, 78), Вальверде, Кроос (Модріч, 70), Камавінга, Родріго (Хоселу, 70), Беллінгем (Браім, 57), Вінісіус (Арда Гюлер, 78).

«Жирона»: Газзаніга, Мігель, Циганков (Валері, 70), Довбик (Стуані, 70), Алейш Гарсія, Хуанпе, Савіо, Ян Коуту, Іван Мартін (Соліс, 70), Порту (Пабло Торре, 46), Ерік.

Стадіон: «Сантьяго Бернабеу» (Мадрид).

РЕАЛ — ЖИРОНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

61’
ГОЛ ! М'яч забив Родріго (Реал Мадрид).
54’
ГОЛ ! М'яч забив Джуд Беллінгем (Реал Мадрид).
35’
ГОЛ ! М'яч забив Джуд Беллінгем (Реал Мадрид).
6’
ГОЛ ! М'яч забив Вінісіус Жуніор (Реал Мадрид).
Оцініть матеріал
(147)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 205
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Умник
Это опыт для Жироны.
Ничего страшного не произошло.
Владислав Рейский
Все равно топ что три наших играло в таком матче
Bombardini
Будемо об'єктивні - Реал сильніший. Це показала і ця гра між клубами, і минула. Але в Жирони є непоганий шанс на срібло і ним треба користатись. Прикро, що зараз у Жирони трохи спад. 
GloryUkraine
Хотілося дива від Жирона, але Реал є Реал, хоч його і лихорадить в цьому сезоні. 
Болюча поразка, але треба Жироні не покладати рук(ніг😁) та утримувати другу сходинку і не втрачати надію на перше.
sania
Коли Циганков переходив до Жирони нікому навіть приснитись не могло,що Жирона боротиметься за медалі.Перегоріли, буває. Хочеться просто підтримати і побажати удачі!
Darkness1984
Нічого такого не сталося.. 2-й сезон в лалізі і такий результат.. далі буде краще
sania
Хана сайтові. Адміни, модери! АУ! Вас все влаштовує??
NoMad
Парадокс. Навiть в Мадридi так не радiють перемозi, як ДНОнецькi дауни тут 
Pavel_i_CO
Залишки днонєтскіх треба залити бетоном і забути, що ці істоти існували на території України 
Boodya 1209
Дмитро, ти думав, що змінивши нік, тебе ніхто не впізнає?
Ти такий тут один, мабуть такий один на всьому білому світі😂
Pavel_i_CO
Сподіваюсь, що днонєтскім повернеться все лайно, яке вони вилили на Жирону, в матчі з Марселем 
ALFred
Нічого все ще попереду, далі 14 турів, де будуть втрачати залікові обидві команди, тому не варто вішати "корону" на Реал і робити передчасні висновки, поки що зарано діли шкуру невбитого ведмедя.
Успіхів Жироні.
Микола Захарченко
Проблеми Жирони зі складом виявились більш критичними ніж у Реала . Команда мабуть перегорілі ще до матчу , та ще й швидкий пропущений м'яч вплинув ... Але треба йти далі , дорогу здолає той , хто йде ... Удачі Жироні .
roman75zpr
Реал на Жирону прям влияет как удав на обезьяну... Жирона с ними, как ни Жирона,  парализованная всей командой вторую игру в этом сезоне с Реалом
der_MaiStier
Реал у двох іграх чемпіонату безальтернативно розніс Жирону 7:0. Ось тобі і рівень "претендента" на чемпіонство
Boodya 1209
Цікаво, чому ті, хто влаштовують тут срачі і провокації - безграмотні придурки? Розкажіть, це операція "спєц. отлов" була?
BATI-GOOOOOL
Ну с чемпионом всё понятно... Задача Жироны зона Лиги Чемпионов.
aleks8-48
Для того,что бы пушка стреляла,ей нужны снаряды-это я про Довбика. 
Pavel_i_CO
Запасний біженець з лугандонії, коли з мого копійованого акаунта щось напишеш?)
Віктор Коробка
Сьогодні хотів подивитись на українців у суперматчі, але не вдалося: у Довбика з Циганковим нічого не виходило, а у Луніна не було роботи. На жаль і в Англії у співвітчизників невдалий день - і Евертон, і Борнмут програли. Не дуже гарні новини для збірної.