Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 10 лютого 2024, 12:46
364
1

Сергій КОВАЛЕЦЬ: «Ліга націй – це шанс для молоді»

Український тренер – про жеребкування Ліги націй

| Оновлено 10 лютого 2024, 12:46
364
1
Сергій КОВАЛЕЦЬ: «Ліга націй – це шанс для молоді»
dynamo.kiev.ua. Сергій Ковалець

Відомий український тренер Сергій Ковалець прокоментував жеребкування Ліги націй, де Україна отримала в суперники Чехію, Албанію та Грузію.

– Треба поважати всіх суперників. Ми розуміємо, що футбол розвивається. Читав інтерв'ю Сергія Реброва, і він говорив, що зараз варто думати про матчі плей-оф, щоб вийти на чемпіонат Європи і поїхати до Німеччини. Якщо говорити щодо суперників, то немає топ-збірних: Англії, Італії чи інших. Але й у грузинів чи албанців буде велика мотивація, щоб посісти перше місце в групі.

– З ким буде грати найважче?
– Думаю, з кожною командою буде складно, але цікаво. Один мінус: ми гратимемо всі матчі не в Україні, на жаль. Грали б удома, було б легше. Тут свої вболівальники. Але мотивація в наших гравців досить висока, і багато збірників грають дуже добре в європейських чемпіонатах, у своїх клубах.

– Що слід збірній України награвати на цьому турнірі? Як узагалі ставитися до таких випробувань?
– Збірна не так і часто збирається. Плюс мало часу на підготовку до ігор. Тому дуже добре, що є подібні турніри та матчі з хорошими суперниками. Вони дозволяють награти склад. Це ще шанс молоді. А таких у нас багато є в чемпіонаті України та за кордоном. Тому потрібно ставитися до таких поєдинків серйозно, бо це додатковий шанс вийти на великий турнір.

– Спрогнозуйте по місцях, усі позиції в нашій групі.
– Хотілося, щоб ми посіли перше місце і вийшли в дивізіон А. Думаю, що так і буде. А хто яке в підсумку місце матиме? Не знаю. Давайте не будемо гадати. Рівна група. Виділити фаворита навіть складно.

Олег Дідух Джерело: NV.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vitaliy Shevchenko
Які  награвання складу та шанс для молоді? Для нас даний турнір нічим не повинен відрізнятись від відбору до ЧС. Тому що виграти групу, а це на довгій дистанції переграти якогось топа, типу Німеччини чи Франції і як мінімум команду за класом наближену до нас.