Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 11 лютого 2024, 06:12
1532
2

Байєр – Баварія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Поєдинок відбудеться 10 лютого о 19:30 за Києвом

| Оновлено 11 лютого 2024, 06:12
1532
2
Байєр – Баварія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
Getty Images/Global Images Ukraine. Гаррі Кейн

10 лютого на «Бай-Арені» пройде матч 21-го туру Бундесліги 1 Німеччини, в якому «Байєр» зіграє проти «Баварії». Поєдинок розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Байєр

Команда стала головною подією цього футбольного сезону, причому не лише німецького, а й всеєвропейського масштабу. Навіть нейтральні любителі спорту почали ворожити, наскільки триватиме безпрограшна серія аспіринників. А ті і після зимових канікул продовжували здебільшого перемагати, нехай і давалося це з чималими зусиллями. Що Аугсбургу, що РБ Лейпциг вирішальний м'яч забивали на 90+ хвилині. А з Боруссією (Менхенгладбах), за величезної переваги, так і не змогли переграти голкіпера суперників, так і закінчивши 0:0. Потім команда встигла не тільки спокійно обіграти новачка-аутсайдера чемпіонату, Дармштадт, але й вибила з кубка у вольовому стилі вдома Штутгарт.

Баварія

Клуб мав більше часу для підготовки до важливого поєдинку, але навряд чи так радий. Адже він у кубку вилетів задовго до півфіналу - ще восени гранд примудрився поступитися Саарбрюкену та вилетів із турніру. Крім того, Зірка Півдня програвала, причому розгромно, у Суперкубку РБ Лейпциг. А у Бундеслізі мало що фаворит йшов за спиною аспіринників, так ще й допустив поразку 1:5 у Франкфурті-на-Майні. Втім, у рекордмейстерів чудовий досвід гри на тривалі дистанції. Ну, а Гаррі Кейн з його неймовірною статистикою став одразу потужним козирем для Томаса Тухеля. Відзначився Гаррі черговим голом і минулого туру, у ворота Боруссії з Менхенгладбаха, а його команда здобула впевнену перемогу 3:1.

Статистика особистих зустрічей

У рекордмейстерів був відмінний відрізок у очних поєдинках із перемог при єдиній нічиїй. Але минулого року краще виходило у підопічних Хабі Алонсо: 2:1 у березні у Леверкузені, 2:2 у вересні у Мюнхені.

Прогноз

Букмекерські контори надають нехай і номінальну, але перевагу гостям. Але у аспіринників чудова статистика цього сезону - повіримо, що її продовжать, знову не програвши (коефіцієнт - 1,63).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
verastepler
леверкузен хер ай гоу
verastepler
топ матч за байер з дитинства