Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 10 лютого 2024, 16:18
748
0

ЗАГОРУЛЬКО: «Спаринг проти моряків – справжнє випробування»

10 лютого вінницька «Нива» зіграє товариський матч проти «Чорноморця»

| Оновлено 10 лютого 2024, 16:18
748
0
ЗАГОРУЛЬКО: «Спаринг проти моряків – справжнє випробування»
ФК Нива Вінниця. Артур Загорулько

Президент вінницької «Ниви» Артур Загорулько поділився новинами та проанонсував контрольний матч проти одеського «Чорноморця», який пройде 10 лютого:

– Ми продовжили контракт із Олександром Євтіховим. Він – цінний для «Ниви» гравець, як і решта футболістів нашої команди. Олександр Євтіхов – молодий спортсмен, має за плечима хорошу школу. Зокрема, він є вихованцем донецького «Шахтаря».

– Є новачки, з якими в найближчий час буде підписано контракти?

– Так, вже маємо попередні домовленості з кількома потенційними новачками. Оприлюднимо їхні прізвища, коли будуть підписані контракти. Водночас частина футболістів, які були на перегляді, вже повернулася додому. Кадрових втрат за останній час не маємо.

– 10 лютого «Нива» грає в Одесі проти «Чорноморця», команди української Прем’єр-ліги. А мали в цей день спарингувати проти аматорського ФК «Універ-Динамо» Харків. За яких обставин сталася заміна суперника?

– Поєдинок проти «Універ-Динамо» у Вінниці проведемо пізніше. «Чорноморець» запропонував нам провести спаринг. І ми, зрозуміло, залюбки погодилися. Поїдемо в Одесу, подихаємо морським повітрям.

– Наскільки корисним буде поєдинок проти команди з елітного дивізіону?

– Для нас матч проти «моряків» – це справжній виклик. У нашої молоді є шанс проявити себе на фоні команди УПЛ. Це великий плюс.

– Як взагалі триває підготовка до сезону?

– Все – за планом. Загалом пройде три тренувальних збори. Під час нинішнього, другого збору, футболісти тренуються двічі на день. Зранку – тренажерний зал і аеробіка, ввечері – робота з м'ячем і бігові вправи.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.