Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 лютого 2024, 00:15
5805
239

Не дотиснули. Динамо зіграло внічию проти Шкендії на зборах у Туреччині

Після перерви команда Шовковського володіла тотальною перевагою, але моментами не скористалась

| Оновлено 10 лютого 2024, 00:15
5805
239
Не дотиснули. Динамо зіграло внічию проти Шкендії на зборах у Туреччині
ФК Динамо Київ

Друга частина зимових зборів у Туреччині для футболістів київського «Динамо» супроводжуватиметься інтенсивним розкладом товариських протистоянь, про що свідчать її два стартові дні. Напередодні команда Олександра Шовковського обіграла латвійську «Лієпаю» з рахунком 5:2, зігравши в дещо експериментальному складі, а вже на наступний день очікувалась переважно «основа» від «біло-синіх», якій треба було протистояти північномакедонській «Шкендії».

Суперники для українського колективу були фактично добре знайомими, адже третій із останніх чотирьох років доводилось проти них грати саме на початку лютого, тож фактично це був контрольний тест для «Динамо» перед заключною частиною підготовки. Ці дві години в підсумку свідчили про те, що ще є, над чим працювати тренерському штабу.

Особливо в частині реалізації гольових моментів та гри в обороні, що традиційно для цього сезону є двома проблемними місцями для команди. Ось і цього разу, наче маючи велику перевагу на старті гри над суперниками, коли було навіть влучання в поперечину від Кабаєва, «Динамо» примудрилось пропустити під час контратаки на 26 хвилині, що в подальшому мало великий вплив на хід подій на полі.

Завершення першого тайму ми взагалі можемо залишити поза увагою саме в футбольному плані, бо, окрім фолів, жовтих карток, грубощів та боротьби, там узагалі нічого не було. А ось у другій половині матчу вже була тотальна перевага «біло-синіх» за всіма показниками й, як нам здається, «Шкендія» навіть власну половину поля не залишала в позиційній атаці на ворота тоді вже Нещерета.

«Динамо» в підсумку забило. Теж посеред тайму, коли Ванат на лінії воріт перевів у сітку простріл Кабаєва з лівого флангу. Той край поля взагалі в киян працював на відмінно після перерви, і ще кілька передач від Дубінчака в подальшому мали б ставати гольовими. Але ми знову повертались до проблем із реалізацією, які не могли вирішити навіть ті футболісти, що проводили на полі заключні пів години ігрового часу одразу після забитого м’яча.

Наступний товариський матч у київського «Динамо» наразі запланований проти «одноклубників» із Тбілісі, 13 лютого.

Товариський матч.

«Динамо» Київ – «Шкендія» - 1:1

Голи: Ванат 60 – Шала, 27

Попередження: Шапаренко, 24, Буяльський, 32, Бражко, 33, Волошин, 52 – Краснічі, 34, Тотре, 38

«Динамо» Київ: Бущан (Нещерет, 46) – Вівчаренко (Дубінчак, 61), Попов (Сирота, 61), Михавко (Дячук, 61), Караваєв (Гусєв, 50, Рамадані, 68) – Шапаренко (Шепелєв, 61), Бражко (Андрієвський, 61) – Кабаєв (Діалло, 61), Буяльський (Царенко, 61), Волошин (Беніто, 61) – Ванат (Супряга, 61).

«Шкендія»: Талеські – Рекшепі, Кейк, Мелічі, Кочєв – Тотре, Чака, Краснічі – Адемі, Шала, Цинарі.

Стадіон: «Arcadia Sport Complex» (Белек, Туреччина).

ДИНАМО КИЇВ - ШКЕНДІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 14°C

Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 239
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PUMA
Зелёные человечки со стороны кротов оккупировали сайт Что то напоминает
Remark
Накуй йдіть, полупідори риговські зі своїми коментами))
Лайно ригівське вже всралося під себе і воняє 
PUMA
Парадокс.Переодетые чмони штурмовали сначало Крым,а потом и Донецкую,Луганскую области.А теперь эти выблядки делаю клоны(болельщиков Динамо Киева) и делают тоже самое.У узких выблядков десятилетиями ничего не меняется!!!
sania
Люди! У вас все гаразд з мізками? Ви перетворили спортивний сайт на громадський туалет. Коментуйте матчі, критикуйте ігри, але ж не можна скочуватись до рівня безхребетних.Вболівальники Динамо, не втягуйтесь в ці бездумні срачі. Ігноруйте або відсилайте за кораблем цю ботоферму.
PUMA
Я не понимаю в чем смысл дегенерату Запасному тут выписывать.Мало того что его тут все опускают,так и ещё потом хозяин по попке отшлёпает(потому что их цель показать что за захтёр больше людей в Украине болеют,а по факту,они сами себя в говно мокают такими псевдо болельщиками)
Boodya
Це ж уявіть, наскільки їм немає що робити, що вони фейки роблять 😂 це ж блХа треба скачати браузер, зайти на спорт.юа, не полінуватись фотку знайти, підписати😂😂 імейл новий зробити, я в шоці, це ж якими клоунами треба бути😂😂
sania
Сьогодні повня? Щось шизофреніки активувалися. Подивився гру, думав хтось обговорюватиме.. А тут парад шизоїдів з кротоферми. 
Boodya
Запасний, я не розумію, для чого робити фейки і виставляти себе посміховиськом - закопуючи себе ще нижче, пишучи все слово в слово як і на своєму основному попущеному акаунті? Та ще й не подужавши українську, плюнути і писати російською, з фейку, оригінал  якого пише українською? Ти шизофренік?
PUMA
Запасная,ты 24/7 с пеной у рта строчишь,что шахтёр клуб номер 1 в Украине.А ты хоть раз была на матче шахтёра?
serhiy
АКакулькуа я тебе в ігнор поставив-тепер можеш писати хоч всратися -я твоєї маячні не бачитиму. 
 АКакульку злили в унітаз !
Pavel_i_CO
У днонєтскої купки  лугандонського лайна нова тактика - створювати клони. Але коли вони пишуть на своєму донбасятському діалекті, то дуже паляться  
Pavel_i_CO
Лугандоно-немитий запасний ще дихає. Це не є добре)
Pavel_i_CO
Лугано-днонєтска ботва притихла, але ще повністю не вимерла на сьогодні. Почекаємо)
Istm
м'яко кажучи, не вразило.
Boodya
Я коли бачу що тут пишуть про динамо, в мене просто болить серце, це ж треба такими бути... В мене ще й Корвалмент закінчився, певно це кінець, вибачте якщо когось образив, за все вибачте!!!
FunnyCat_____
кто по вашему более солидно смотрится на предсезонке?
Динамо?
Днепр?
Полесье?
Кривбасс?
Шахтер?
FunnyCat_____
а Шепелев походу Суркису жизнь спас, иначе хз чего его в команде держат 
Перець
Народ розлабте булки Динамо виграє чемпіонат
Alexandr Ladizhenskiy
Царенко - Лучик в конце тоннеля. 
Защиты - нет. Нужен адекватный Цз. 
Шапаренко - нужно набирать форму и лечить нервы. 
По игре - игры не было, нет оригинального продвижения мяча, команда пока что не мотивированна за исключением некоторых игроков. 
Pavel_i_CO
Біженці з лугандонії, чому ви так активно не коментуєте матчі вищих нєгрів днонєтскіх?)