Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 08 лютого 2024, 23:33
1060
0

Іван ГАШЕК: «Треба йти вперед. Завдання збірної Чехії – виграти групу»

Збірна Чехії стала суперником української команди в групі В1 Ліги націй

| Оновлено 08 лютого 2024, 23:33
1060
0
Іван ГАШЕК: «Треба йти вперед. Завдання збірної Чехії – виграти групу»
fotbal.cz. Іван Гашек

Збірні Чехії, Албанії та Грузії стали суперниками української команди у групі В1 Ліги націй 2024/25.

Головний тренер збірної Чехії Іван Гашек прокоментував результати жеребкування Ліги націй:

«Я не хочу робити розрахунки, як і перед жеребкуванням. Наше завдання зрозуміле – ми повинні йти вперед. Група збалансована, тому немає особливого значення, хто, коли і з ким грає. Це буде битва у кожній грі.

Албанія? Це, безумовно, може стати мотивацією не тільки для самих гравців, але ми всі хочемо показати, що ми кращі за Албанію. Свою силу вони показали особливо у домашньому матчі. Наше завдання – повернути їм борг і цього разу здобути шість очок».

Чеський хавбек Томаш Соучек: «Щодо мене, я задоволений жеребкуванням, усі команди збалансовані. Нещодавно ми грали з Україною та Албанією, тож у нас буде мотивація знову зіграти з ними та досягти успіху. Грузія буде новим досвідом, але я вірю, що ми зможемо зробити це».

Півзахисник збірної Чехії Вацлав Черни: «Група безперечно буде збалансованою, але ми захочемо боротися за підвищення. Україна явно відмінні гравці, і це буде сильний суперник, який теж захоче пройти далі. Нещодавно ми двічі грали з Албанією, знаємо, наскільки вони неприємні. На нас чекають два дуже складні та якісні матчі. У Грузії, напевно, буде багато якісних гравців. Вони напевно захочуть досягти якнайкращих результатів у групі».

Пьотр Фушек, голова чеської федерації футболу:

«Я думаю, що це складний жереб. Але з іншого боку Ліга націй – це маленький чемпіонат Європи, і ми не можемо обирати. Я думаю, що наші амбіції повинні зберегтися, щоб спробувати виграти групу і перейти до Ліги А. Поточна форма, безумовно, матиме вирішальне значення, але в будь-якому разі це фантастична підготовка до відбіркових ігор чемпіонату світу. Ми не можемо відмовитися від цілей та прогресу. Інші команди, напевно, матимуть аналогічні амбіції».

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.