Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 лютого 2024, 20:58
766
2

ІНФАНТІНО: «Шевченко надихав націю. І як президент УАФ зробить те саме»

Глави ФІФА та УАФ на Конгресі УЄФА обговорили перспективи співпраці

| Оновлено 08 лютого 2024, 20:58
766
2
ІНФАНТІНО: «Шевченко надихав націю. І як президент УАФ зробить те саме»
ФІФА

Президент ФІФА Джанні Інфантіно та новообраний президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко на зустрічі на Конгресі УЄФА в Парижі, столиці Франції, обговорили перспективи подальшої співпраці.

Джанні Інфантіно розповів: «Андрій Шевченко був обраний головою УАФ 25 січня 2024 року, вступивши на цю посаду у своїй країні в розпал конфлікту, який змінив національний футбольний ландшафт. Збірні України продовжують грати, хоча й в інших країнах, проводячи домашні матчі, зокрема, в Польщі та Німеччині.

Мені було приємно знову зустрітися з Андрієм Шевченком, цього разу після його обрання президентом Української асоціації футболу. Як гравець Андрій Шевченко надихав націю, і як президент Української асоціації футболу, я переконаний, він зробіть те саме. Останнім часом український футбол зберіг вражаючу динаміку під час важкого періоду, і завдяки своїй енергії президент Шевченко надасть прекрасній грі у своїй країні додаткового поштовху, а ми тут, щоб підтримати їхнє постійне зростання на полі та поза ним».

У той час як успіх молодіжної збірної U-21 приніс Україні першу участь в Олімпійських іграх у Парижі-2024, чоловіча національна команда все ще має можливість потрапити на майбутній чемпіонат Європи під керівництвом колишнього партнера Шевченка по збірній України та нинішнього головного тренера національної збірної Сергія Реброва.

Інфантіно зауважив, що статус президента Шевченка як ікони національного футболу та його бачення майбутнього гри дозволять українському футболу рухатися вперед і вгору.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Чому ніхто не говорить про це? Фани Челсі смакують суперпас Мудрика
Футбол | 03 травня 2024, 07:44 25
ВІДЕО. Чому ніхто не говорить про це? Фани Челсі смакують суперпас Мудрика

«Пенсіонери» разом із Михайлом обіграли «Тоттенхем» 2:0 у перенесеному матчі АПЛ

Леоненко розповів, чи може Хацкевич очолити Шахтар
Футбол | 03 травня 2024, 16:28 5
Леоненко розповів, чи може Хацкевич очолити Шахтар

Колишній нападник «Динамо» оцінив можливість повернення білоруського тренера в УПЛ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Выталкиватель парашутистов
Надеюсь, Андрюша пригласил Инфантино в Украину, чтобы этот зажравшийся футбольный функционер своими глазами посмотрел на то,что вытворяют ВС РФ в Украине....
mini.f
Йдуть важкі перемовини між очільником ФІФА та керівництвом РФ, шукають шпарину, щоб пролізти до футбольної спільноти... Як там на болотах - за ценой не постоим?