Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 08 лютого 2024, 19:41
637
0

Фаната засудили до 9-місячного тюремного ув'язнення за расизм

Раян Фергюсон уже не вперше порушує закони

| Оновлено 08 лютого 2024, 19:41
637
0
Фаната засудили до 9-місячного тюремного ув'язнення за расизм
MERSEYSIDE POLICE

24-річний Раян Фергюсон з Баррберрі-Кресент, Ліверпуль, який визнав себе винним у расовій образі, недотриманні заборони на відвідування футбольних матчів і опорі поліцейському констеблю, засуджений до дев'яти місяців тюремного ув'язнення.

Фергюсон, який відвідав матч Ліги 1 між командами «Форест Грін Роверс» та «Флітвуд Таун», стояв на самоті за кілька ярдів від поля, коли почав вигукувати расистські образи на адресу гравця господарів.

Кілька гравців «Форест Грін Роверс» відреагували на це і повідомили арбітру про коментарі Фергюсона. Один з інспекторів безпеки стадіону також дав свідчення поліції, підтвердивши, що саме Фергюсон вигукував расистські образи на адресу гравця.

Після того як охорона вивела Фергюсона за межі стадіону «Нью Газон», він був заарештований поліцейськими. Спочатку він надав їм неправдиві дані, але пізніше підтвердив свою особистість. Раніше, у 2019 році, йому на п'ять років заборонили відвідувати футбольні матчі. Після того, як з'ясувалося, що це вже восьме порушення заборони менш ніж за п'ять років, його знову заарештували.

Фергюсон був засуджений до тюремного ув'язнення на дев'ять місяців після того, як представники обвинувачення переконливо довели, що це був злочин на ґрунті ненависті. На нього також було накладено шестирічну заборону на відвідування футболу.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.