Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 08 лютого 2024, 20:13
22982
24

У футболі з'явиться синя картка. За що її даватимуть?

Гравців вилучатимуть з поля на 10 хвилин

| Оновлено 08 лютого 2024, 20:13
22982
24
У футболі з'явиться синя картка. За що її даватимуть?
Getty Images/Global Images Ukraine

Міжнародна рада футболу (IFAB) ухвалила рішення про запуск у футболі синіх карток. Про це повідомляє англійське видання The Telegraph.

Її даватимуть за умисний зрив атаки суперника і незгоду з арбітром. Гравця, який отримав синю картку, вилучатимуть з поля на 10 хвилин.

У тому випадку, якщо футболіст під час матчу отримає дві сині картки або синю і жовту – він заробить червону. Синій колір замість помаранчевого вибрали для того, щоб нова картка чітко відрізнялася від жовтої та червоної.

Тестувати нововведення можуть почати в Кубку Англії. Нагадаємо, жовті та червоні картки з'явилися у футболі на чемпіонаті світу 1970 року.

Оцініть матеріал
(136)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alehandro
Отримай синю, жовту та червону картки і збери...прапор Румунії!
Stardeck84
Міля - почесний володар Синьої картки )
anacreon
Якось надто багато нововведень за останні роки.З іншої сторони вроді і хороша картка.Давно треба щось робити з цими істеричками, які після кожного фолу всією командою насідають на арбітра і оруть йому щось в обличчя. Тепер хочеш поорати, дуже нєрвний? Іди посидь  10 хв, заспокойся.За демонстративний зрив атаки, коли бачить, що гравець убігає і хватає за футболку, знаючи, що це перша жовта - теж нормально.Керівництву давно пора прийти до усвідомлення, що всі дії треба направляти на збільшення голів. І різні спірні ситуації трактувати на користь атаки. А не відбирати голи, вишукуючи де мізинець трохи ближче.Бо глядачі хочуть бачити голи, а не нулі. Бо зараз і завжди все чомусь трактується на користь того, аби не зараховувати голи. 
Swimmer
головне щоб не загрались у цi картки, i саме футбол не втратив привабливостi.
Jorko
Паверплей у футболі.
umnuy2
а как считать 10 минут)))это же не хоккей
_Tor78nado99rly_
Що робитимуть, коли такі вилучення накладатимуться одне на одне? Вилучили одного гравця, через хвилину-другу ще одного, а потім не встигнеш й оком кліпнути - а вже грають десять на вісім, наприклад. Як тоді ставитись до гри? 
_Tor78nado99rly_
Нарешті з'явиться можливість бачити більше футболу. Можливо, після цього нововведення гравці спершу думатимуть, ніж кидатися в ноги, коли їм здається, що на їх ворота вірогідно почнеться гольова атака. Коли це нововведення запрацює в УПЛ? Ну, і відповідно в ПФЛ, Другій лізі.
axylinam
У нашего судейского корпуса наверное уже ладошки вспотели от радости
Swed
На счёт того что не оранжевая -  это понятно. 
 За несогласие с арбитром это вообще класс.
Falko
Залишилося задіяти ще 4 кольори і матимемо ЛГБТ )