Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 08 лютого 2024, 17:53
8416
0

Алкоголік та хлопець з заправки. Поворознюк розповів про легенд Інгульця

Президент першолігового клубу пишається своїми ексфутболістами

| Оновлено 08 лютого 2024, 17:53
8416
0
Алкоголік та хлопець з заправки. Поворознюк розповів про легенд Інгульця
ФК Інгулець. Євген Запорожець

Президент першолігового «Інгульця» Олександр Поворознюк розповів про легенд клубу з Петрового: Євгена Запорожця та Олександра Мішуренка.

– У вас дев'ять років відіграв Євген Запорожець, пройшов від аматорів до УПЛ і пішов узимку. Вам було сумно з ним прощатися?

– Чого сумувати. Я з гордістю дивився на нього. Я незадоволений трохи тим, як він догравав. Але він заслужив на те, щоб до нього з повагою ставився я і всі вболівальники «Інгульця». Це наш ідеал, я пишаюся ним, я його взяв із заправки, він мив машини, простий пацан, з аматорів. Він пішов-пішов і зараз грає в УПЛ. І грає дуже непогано. Тільки пишаюся Запорожцем.

Я ще побачуся з ним. В останній грі осінньої частини чемпіонату 25 листопада з «Гірником-Спорт» була і остання гра Запорожця за «Інгулець». Невдала гра, 1:1, хоча два тайми в одну «хвіртку», і такий рикошет пропустили. Я трохи був неправий. Треба було підійти, подякувати. Я навіть і не знав, що Женя йде з «Інгульця». Я йому все одно вдячний і ще не раз подякую. І він це знає, що я до нього відношусь з повагою.

– Нападник Олександр Мішуренко, який за «Інгулець» виступав з 2015 по 2020, також завдяки вам потрапив у професійний футбол?

– Так, хоча він й алкоголік. Він просто фартовий. Він голи забивав задом, головою, вухом. Нормальний хлопець. Є в нього одна слабкість – його не можна одного додому відпускати, треба чи тримати на базі, чи дружині до рук передати, яка тримає його в руках. Потрібно з нею домовлятися. Тоді він грає нормально.

– Його зарплату треба було дружині віддавати, щоби не пропала?

– Та не зарплату! Його особисто. Дружині в руки.

Оцініть матеріал
(49)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.