Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 08 лютого 2024, 13:28
1582
2

Ексгравець Челсі назвав нового тренера для Мудрика і Ко. Зможе вгадати?

Француз Еммануель Петі – про роботу з командою Маурісіо Почеттіно

| Оновлено 08 лютого 2024, 13:28
1582
2
Ексгравець Челсі назвав нового тренера для Мудрика і Ко. Зможе вгадати?
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній півзахисник лондонського «Челсі» і збірної Франції Еммануель Петі висловився про те, що нинішній наставник «пенсіонерів» Маурісіо Почеттіно провалив свою місію в команді.

«Я чув, що Моуріньо може прийти [в «Челсі»] з Джоном Террі як асистентом. Якщо подумати, то це може бути цікаво. Він надав би команді характер та індивідуальність.

На даний момент команда розбита, і він міг би стати людиною, яка виправить це. Я вважаю, що їм потрібен тренер із правильним баченням того, що потрібно зробити з наявними гравцями. Вони повинні припинити купувати гравців і подумати про те, як вони можуть розвинути тих, хто у них вже є. «Челсі» потрібно розвивати індивідуальність, тому що на даний момент у них її немає.

Я був дуже розчарований грою «Челсі» проти «Вулвергемптона». Вони виглядали неорганізованими, у них був тактичний безлад, ніякого бойового духу, спілкування або характеру. Мені стало шкода вболівальників «Челсі».

Я подумав, чому Нкунку залишили єдиним нападником? Чи знає він [Почеттіно] взагалі, що у Нкунку виходить найкраще? У Німеччині та Франції всім відомо, що він не може грати один попереду і ніколи цього не робив. Він дуже хороший у ролі «десятки» або в парі нападників, але з цією роллю він узагалі не справляється.

Почеттіно відмовляється вибудовувати гру з урахуванням [сильних сторін] своїх гравців, і склад команди на даний момент просто не має сенсу. Він поняття не має, чого хоче, і його мова тіла має недобрий вигляд - здається, що він уже зібрався йти», – заявив Петі.

Раніше Еммануель Петі виніс вердикт українському захиснику «Арсенала» Олександру Зінченку.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр
Мудрика выгонят до прихода нового тренера .вчерашний матч показал что он не нужен .только мешал
BATI-GOOOOOL
Да легко !!! Кварцяный!!! Он их научит свободу любить )))