Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 08 лютого 2024, 12:08
867
0

Стало відомо, коли буде винесено вердикт у справі Дані Алвеса

Окрім ув'язнення, бразильцю загрожує великий штраф

| Оновлено 08 лютого 2024, 12:08
867
0
Стало відомо, коли буде винесено вердикт у справі Дані Алвеса
Getty Images/Global Images Ukraine. Дані Алвес

Найтитулованіший футболіст в історії, ексгравець «Барселони», «Ювентуса», ПСЖ та збірної Бразилії Даніель Алвес невдовзі дізнається про остаточний вердикт суду у справі про зґвалтування, за якою він з початку минулого року перебуває під вартою.

Судове засідання завершилося у середу, 7 лютого, коли ексфутболіст дав свої свідчення. Як повідомляє The Athletic, загалом Даніель провів за трибуною близько 20 хвилин. Зокрема, Алвес стверджував, що передбачувана жертва «у жодному разі» не просила його піти, а також наполягав на тому, що він «не жорстока людина».

Також спортсмен наполягав, що зазнав судового розгляду з боку ЗМІ, і просив перенести дату початку, щоб дати більше часу на підготовку, але суд відхилив цю пропозицію. До того, як Алвесу було пред'явлено звинувачення у серпні, його адвокати намагалися дискредитувати свідчення обвинувача, представивши кадри з камери спостереження з нічного клубу, де стався інцидент. У відповідь суд заявив, що будь-який ймовірний флірт не повинен «ніяк виправдовувати можливе сексуальне насильство».

За даними джерела, остаточний вердикт у справі буде винесений судом через 19 днів після завершення засідання, тобто 27 лютого 2024 року. Сторона звинувачення просить для Алвеса дев'ять років ув'язнення та 150 тисяч євро грошової компенсації жертві.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.