Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 лютого 2024, 08:34
672
0

ВІДЕО. Динамо провело два тренування напередодні спарингу з Лієпая

Набирає обертів другий зимовий тренувальний збір «Динамо» у Туреччині

| Оновлено 08 лютого 2024, 08:34
672
0
ВІДЕО. Динамо провело два тренування напередодні спарингу з Лієпая
ФК Динамо

Набирає обертів другий зимовий тренувальний збір «Динамо» в Туреччині. Після кількаденної перерви «біло-синім» належить пройти ще два тижні активної підготовки до весняної частини сезону.

У середу, 7 лютого, динамівці провели два тренування на полі, кожному з яких передувало тривале теоретичне заняття у готелі. Серед іншого під час теорій розбиралися помилки, яких команда припускалася під час попередніх матчів.

Ранкове заняття на полі почалося з насиченої розминки, під час якої гравці спершу розігріли м’язи, а завершили бігом через смугу перешкод, в кінці якої треба було прискоритись на максимальну швидкість.

Тож до основної частини роботи динамівці підійшли, вже добряче розбігавшись та увійшовши у тренувальний ритм. Основна частина роботи включала в себе вправи у квадратах, під час яких гравці утримували м’яч під пресингом в обмеженому просторі. Далі було моделювання ігрових ситуацій, зокрема вихід із оборони під пресингом та швидкий розвиток атак.

Робота над тактикою продовжилася і під час вечірньої сесії. Цього разу більше уваги було приділено завершенню атак, ігровим взаємодіям, напрацюванню комбінацій. Крім того, команда працювала над ударами по воротах.

Свій перший матч на другому зимовому зборі і п’ятий загалом у Туреччині «Динамо» проведе у четвер, 8 лютого, коли зустрінеться з латвійським клубом «Лієпая». Вранці у день гри біло-сині проведуть передігрове тренування.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.