Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Португалія
| Оновлено 08 лютого 2024, 22:09
1968
0

Візела – Бенфіка. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Кубка Португалії

Поєдинок відбудеться 8 лютого о 22:45 за Києвом

| Оновлено 08 лютого 2024, 22:09
1968
0
Візела – Бенфіка. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Кубка Португалії
Getty Images/Global Images Ukraine. Анатолій Трубін

8 лютого на «Ештадіу Візела» пройде матч 1/4 фіналу кубка Португалії, в якому «Візела» зустрінеться з «Бенфікою». Поєдинок розпочнеться о 22:45 за київським часом.

Візела

Команда мало що показувала у своїй історії, щоправда, вже 40 років тому вперше піднімалася до Прімейри. Остаточно рівень було втрачено після того, як клуб викрили у договірних матчах – тоді був масштабний скандал, відомий як Золотий свисток. Доводилося виживати у ролі фарма сусідньої Браги. Лише згодом знову наростили м'язи і 2021-го року піднялися з другого дивізіону. Минулого сезону там було 11-е місце, а зараз це один із головних аутсайдерів Прімейри, з жахливою статистикою останніх турів. Натомість при цьому вдалося вибити ось уже трьох суперників по кубку. Там, щоправда, були досить прохідні опоненти: спочатку зовсім Атлетику Португал на виїзді, а потім Ештрела Амадора і Арука на власній арені.

Бенфіка

Клуб проходить досить складний сезон. Він мало не провалився в Лізі чемпіонів, але перемога в останньому турі над Ред Булл (Зальцбург) дозволили хоча б 3-тє підсумкове місце у австрійців відібрати - таким чином, португальці продовжать боротьбу у плей-оф, але вже менш статусної Ліги Європи. У Прімейрі у них триває непроста, завзята боротьба зі звичною парою суперників, насамперед із сусіднім Спортингом, за збереження титулу. Ну, а у Кубку Ліги був шок у вигляді вильоту у півфіналі від Ешторіла. На швидкий гол аутсайдера пари Отаменді відповів після перерви, але більше голів польові футболісти не забили (хоча було ще 15 ударів, з яких третина у ворота), а серію післяматчевих пенальті Трубін програв своєму опоненту на 6-му ударі.

Статистика особистих зустрічей

У 7 очних поєдинках Візела лише одного разу позаминулого року зіграла внічию з грандом, який догравав у меншості. Решта всіх поєдинків, у тому числі й цього сезону, орли зводили до своїх перемог.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що й у другому кубковому турнірі підопічні Рогера Шмідта допустять осічку. Ставимо на столичний гранд при форі -1 гол (коефіцієнт - 1,6).

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.