Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
3965
1

В Англії пройде чемпіонат світу серед футболістів віком від 35 років

Участь у Мундіалі вже підтвердили багато зірок минулого

В Англії пройде чемпіонат світу серед футболістів віком від 35 років
Getty Images/Global Images Ukraine. Роналдіньо и Кака

Цього літа в Англії пройде чемпіонат світу серед футболістів віком від 35 років.

Як повідомляє Daily Mail, на турнірі буде представлено вісім збірних, які раніше ставали володарями Кубка світу, – Англії, Аргентини, Бразилії, Франції, Німеччини, Італії, Іспанії та Уругваю. На початку червня планується на одному стадіоні (щоправда, організатори ще не визначилися, на якому саме) зіграти сім матчів для визначення чемпіонів світу серед ветеранів.

Змагання організується Elite Players Group (EPG) – групою колишніх футболістів та спортивних бізнесменів вищого рівня, які об'єднали свої сили минулого року – і називатиметься EPG Cup. Згідно з їхньою пропозицією, у турнірі зможуть взяти участь лише гравці віком 35 років та старші, які грали за збірну своєї країни або провели щонайменше 100 матчів у вищому дивізіоні.

Капітани кожної країни є засновниками EPG. Стів Макманаман очолить збірну Англії, а іншими капітанами стануть Естебан Камб'яссо (Аргентина), Емерсон (Бразилія), Крістіан Карамбе (Франція), Кевін Кураньї (Німеччина), Марко Матерацці (Італія), Мічел Сальгадо (Іспанія) та Дієго Лугано (Уругвай). Крім них, також серед учасників і п'ять володарів «Золотого м'яча» – Майкл Оуен (Англія), Фабіо Каннаваро (Італія), Кака, Роналдіньо та Рівалдо (усі – Бразилія).

Матчі Кубка EPG будуть проводитися за участю 11 гравців, але триватимуть 70 хвилин, а не 90, і команди зможуть використати всіх 18 футболістів, які перебувають у заявці. Додамо, що чвертьфінали заплановані на 4 та 5 червня, обидва півфінали відбудуться 8-го числа, а фінал – 11 червня.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Толстых
Славненько.👍